Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Username Generator

Potřebujete si narychlo vymyslet uživatelské jméno, přezdívku nebo podobnou položku, a zcela vám chybí jakékoliv nápady? Vezměte si na pomoc zkratku s názvem Username Generator. Stačí do ní zadat potřebná kritéria, a tento užitečný nástroj se už sám automaticky postará o to, aby pro vás vygeneroval ideální uživatelské jméno.

Zkratku Username Generator stáhnete zde.

Sanitize TikTok

Věděli jste, že kdykoliv sdílíte obsah z populární sociální platformy TikTok, dojde automaticky také k zakomponování údajů o vašem vlastním účtě do příslušného odkazu? V případě, že si chcete i při sdílení videí z aplikace TikTok zachovat stoprocentní soukromí, můžete při akcích tohoto typu využít zkratku s názvem Sanitize TikTok. Tato jednoduchá zkratka oprostí příslušný odkaz od jakýchkoliv údajů navíc.

Zkratku Sanitize TikTok stáhnete zde.

Subscription Renewal Reminder

Řada z nás jistě čas od času stáhne aplikace, u kterých se v zájmu využívání prémiových funkcí upíše k předplatnému se zkušební bezplatnou lhůtou. V těchto případech je nejlepší – pokud tedy o předplatné nemáte ve skutečnosti zájem – předplatné zrušit ihned po potvrzení aktivace bezplatné lhůty. Někdy ale může být těžké mít přehled o tom, kdy vám končí jaká lhůta. Pro tyto případě je zde zkratka s názvem Subcription Renewal Reminder, která vás vždy včas upozorní na vše potřebné.

Zkratku Subscription Renewal Reminder stáhnete zde.

Read Article

Read Article je velice zajímavá, užitečná a šikovná zkratka, která vám ve vámi zvoleném jazyce a vámi nastaveném hlase dokáže nahlas přečíst prakticky jakýkoliv text, ať už se jedná o webové stránky, nebo třeba o dokumenty ve formátu PDF. Zkratka funguje spolehlivě, nabízí i českou výslovnost a hlasy, a nabízí také funkci opravy výslovnosti.

Zkratku Read Article stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.