Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Americká značka Ocushield přichází na trh s tvrzeným sklem na mobilní telefon, tablet či notebook, které ochrání zrak před škodlivým modrým světlem.

Sklo Ocushield nejen blokuje modré světlo, které září z telefonů, ale chrání vaši pokožku před jejími nepříznivými vlivy. Modré světlo proniká sítnicemi a dává mozku vodítko, že je čas se probudit a chopit se dne. Dlouhodobé vystavení modrému světlu však může mít významný dopad na naši pohodu – bolesti hlavy, podráždění očí a únavu. Navíc dochází k omezené produkci melatoninu, která je chemickou složkou v mozku, jímž dopomáhá k lepšímu spaní.

iPhone 12 Blue Light Blocker

„Zařízení jsou nedílnou součástí našeho života, obrazovky se zvětšují a zesvětlují, lidé u nich tráví více a více času. Proto přicházíme na trh s folií, která nejen ochrání naše oči, ale dopřeje našemu mozku poklidné spaní.“ říká zakladatel značky Ocushield a optometrista Dhruvin Patel.

Ocushield je prvním a jediným lékařsky hodnoceným chráničem obrazovky telefonu blokující záření modrého světla. Fólie byla vyvinutá kvalifikovanými optometristy, kteří dokázali účinně blokovat až 90 % škodlivých emisí modrého světla. Je vyrobena z mimořádně silného skla s oleofobním povrchem odolným proti poškrábání.

Folii naleznete zde

Dnes nejčtenější

.