Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám počínaje tímto víkendem budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Každý týden přijde na řadu jiné téma – tentokrát si vezmeme na paškál počasí. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

Notion

Aplikace Notion je skvělým pomocníkem pro všechny druhy zápisů, poznámek, seznamů, ale také delších textů i celých databází. Nabízí řadu skvělých funkcí pro formátování, zápis, export i doplňování příloh, podporu multimediálního a dalšího obsahu, podporu spolupráce v reálném čase, a je navíc také multiplatformní.

Aplikaci Notion stáhnete bezplatně zde.

TickTick

TickTick patří mezi nejoblíbenější to-do aplikace v App Storu. Jedná se o užitečný nástroj pro produktivitu, s jehož pomocí můžete vytvářet a spravovat seznamy úkolů, nastavovat nejrůznější připomínky, využívat kalendář s různými způsoby zobrazení, nastavit opakované úkoly a připomínky, nebo třeba vytvářet poznámky a seznamy všeho druhu. TickTick je multiplatformní nástroj, nabízí možnost odesílání úkolů na e-mail a a řadu dalších skvělých funkcí.

Aplikaci TickTick stáhnete bezplatně zde.

Drafts

Drafts je skvělým nástrojem pro pořizování zápisků všeho druhu. Nabíí podporu značkovacího jazyka Markdown, HTML a řadu dalších funkcí, a k dispozici je také ve verzi pro iPad a pro Mac. Uživatelé si aplikaci Drafts chválí zejména kvůli rychlosti, pohodlnosti a efektivitě práce s textem, a pro získání rychlého a okamžitého přehledu kdekoliv a kdykoliv můžete využít také widgety na plochu vašeho iPhonu.

Aplikaci Drafts stáhnete bezplatně zde.

Nudget

Nudget je užitečná aplikace, která slouží ke správě rozpočtu, řízení výdajů a příjmů a k pomoci se šetřením a zlepšením finanční situace. Tvůrci aplikace Nudget: Budgeting Made Simple také svižně zareagovali na příchod operačního systému iOS 14 a aplikaci obohatili o širokou nabídkou widgetů pro plochu iPhonu a podporu Siri.

Aplikaci Nudget stáhnete za 79 korun zde.

HabitMinder

Potřebujete se zbavit špatných návyků a osvojit si nové – lepší? Pomůže vám v tom aplikace HabitMinder, která vám vždy připomene, co máte dělat, patřičně vás povzbudí a motivuje a pomůže vám na cestě k upevnění nových návykú, ať už si zvolíte jakékoliv. Aplikace HabitMinder nově nabízí podporu widgetů pro plochu iPhonu, komplikace pro Apple Watch a nový návyk v podobě mytí rukou.

Aplikaci HabitMinder stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.