Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Školní rok 2020/2021 se pomalu chýlí ke svému konci. Proč jej tedy náležitě neoslavit pořízením nového Apple produktu, který vám či vašim blízkým bude za měsíce dřiny ve škole náležitou odměnou? Pokud zastáváte stejný názor i vy, určitě vás nadchne nová slevová akce prodejce iStores.sk, který výrazně rozšířil možnosti studentských slev. 

Zatímco doposud cílily studentské slevy iStores.sk primárně na iPady a Macy, ke konci školního roku si prodejce připravil spoustu speciálních slev i na vybrané iPhony, Apple Watch a dokonce i AirPods, díky čemuž se tak tyto produkty stávají dostupnějšími než kdykoliv předtím. Například takový iPhone SE lze nnyí zakoupit na splátky s 0% úrokem už od 40 €  měsíčně, což už se určitě vyplatí. Láká-li vás iPad, ten pak seženete dokonce už od 38 €  měsíčně s tím, že si můžete jeho cenu snížit díky slevám na ISIC/ITIC kartičky. Totéž v bledě modrém pak platí i u MacBooku Air, který si lze dopřát už od 113 €  měsíčně. 

pr-skola-akcia

Samozřejmostí je pak možnost využít akce Zaplať starým zařízením za nové, díky které od vás iStores odkoupí vaší starou elektroniku a její výkupní cenu pak můžete snadno využít pro nákup nových Apple produktů. Rozhodnete-li se pak při využití této akce pro koupi nového iPhonu, můžete počítat ještě s přidáním bonusu ve výši 25 € . Lákavých akcí je tedy skutečně dost

Detaily akce si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.