Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Brousíte si zuby na některou z nedávno představených novinek ve formě iMacu M1, iPadu Pro M1 či Apple TV 4K a jste zároveň ze Slovenska? Pak pro vás máme fajn tip, kde je pořídit. Využít totiž můžete třeba služby Apple Premium Resellera iStores, u kterého lze novinky pořídit i na splátky. 

Apple novinky

Láká-li vás nový iMac M1, který zaujal svět především svým líbivým designem se skoro až extrémně úzkým tělem, u iStores.sk jej můžete zakoupit už od od 1449 € s tím, že pokud je pro vás podobný výdaj naráz moc, lze iMac koupit i na splátky už od 37 € měsíčně. Jedná se tedy o částku, která vás měsíčně určitě nezruinuje a vy si díky ní zajistíte vynikající počítač. 

iMac M1 můžete zakoupit zde

Kromě iMacu M1 si zaslouží velkou pozornost i nová generace iPadů Pro. Tu totiž Apple taktéž osadil čipem M1, díky čemuž nabízí novinky vynikající výkon v kombinaci s líbivým designem a v případě většího 12,9” modelu i prvotřídním displejem s mini LED podsvícením. Ten je jen pro představu takřka srovnatelný s Pro Display XDR za 130 tisíc korun. A to nejlepší? I tyto stroje lze koupit jak za plnou cenu, která začíná na 879 €, tak na splátky – konkrétně od 22 € měsíčně

iPad Pro M1 můžete zakoupit zde

Do nabídky zamířila rovněž Apple TV 4K, která se sice od předešlé generace přespříliš neliší, i tak ale dokáže zaujmout. A pokud ne, sáhnout můžete po jednom z jejích dřívějších předchůdců ve formě Apple TV HD, která se prodává už od 159 €. Jedná se tedy o částku, která je více než příjemná – tím spíš, když si jí můžete stejně jako u všech ostatních produktu ještě snížit skrze výkupní akci Zaplať starým za nový. Více informací o akci se dozvíte zde. 

Dnes nejčtenější

.