Zavřít reklamu

Ve stínu spekulací ohledně možného brzkého příchodu nové generace AirPods odhalila včera vydaná čtvrtá beta iOS 14.6, která je zároveň první RC verzí, nová sluchátka, na kterých Apple pracuje. Nejedná se však o AirPods, nýbrž o další kousek do portfolia produktů Beats, které již dlouhé roky spadají právě pod křídla Applu jsou proto vybaveny i jeho technologiemi ve formě čipů a tak podobně. 

Nová sluchátka ponesou označení Beats Studio Buds a typově jsou podobná například Galaxy Buds od Samsungu, byť o poznání menší. Jedná se tedy o špunty s masivnějším tělem bez nožky, které se ve zvukovodu uchytí jak pomocí špuntu, tak díky svému tvaru, který dobře zapadne do “ohybu” uší. Jejich nabíjecí pouzdro se nicméně naopak více podobá tomu, které využívá Apple u AirPods. Co se týče barevných variant, k dostání budou zprvu v černé, bílé a červené, přičemž v budoucnu se dá očekávat nasazení dalších barevných variant, Právě postupné přidávání dalších barviček je totiž pro Beats naprosto typické. 

V tuto chvíli není bohužel známá ani cena a ani žádné technické specifikace těchto sluchátek, otazníky navíc visí i nad termínem jejich odhalení. Ten se dá nicméně odhadnout až na červen, ve kterém se očekává vydání finální verze iOS 14.6, který bude pro jejich funkčnost vzhledem k tomu, že obsahuje jejich animaci, klíčový. Zda na ně později naváže Apple podobně designovanými AirPods je sice v tuto chvíli otázkou, nicméně vzhledem k tomu, že se u modelu Pro 2. generace podobný design očekává by to nebylo příliš překvapivé. 

Dnes nejčtenější

.