Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné telefony dokážou svou konkurenci hravě strčit do kapsy díky několika vlastnostem. Pyšní se totiž skvělým výkonem, vytříbeným designem a dlouholetou životností s až 5letou podporou. Přesně proto spousta jablíčkářů kupuje již použité telefony, na kterých se tak dá skvěle ušetřit. I přesto u nich totiž mohou počítat s bezproblémovým chodem a zmiňovanými benefity. Na prodej zánovních a použitých iPhonů se u nás specializuje renomovaný obchod DostupnýiPhone.cz, jenž se navíc vyznačuje výhodami, které byste jinde hledali jen marně.

DostupnýiPhone.cz 2letá záruka

Hlavní předností obchodu je poskytnutí dvouleté záruky na každý použitý iPhone. Obchod s podobným benefitem byste přitom v našich končinách hledali asi marně, protože zákonem daná lhůta je pouhých 6 měsíců. To ostatně naznačuje, že veškeré produkty v nabídce obchodu jsou 100% funkční a technicky prověřené – a kdyby se přeci jen objevila nějaká ta chyba, v rámci záruky se Dostupný iPhone postará o výměnu či opravu. Potěšit navíc dokáže i vskutku rozsáhlá nabídka, ve které nechybí ani loňská novinka iPhone 12 mini.

Svého favorita si také můžete přijít vyzvednout a zaplatit přímo na prodejnu. Kdybyste si ale nedokázali z nabídky na e-shopu vybrat, jednoduše vám bude stačit navštívit zmiňovanou pobočku na adrese Korunní 1295, Praha 2 – Vinohrady, kde vám se samotným výběrem pomůže přívětivý personál.

Levný použitý iPhone se zárukou

Dnes nejčtenější

.