Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte rádi nejrůznější slevové akce? V takovém případě by vaší pozornosti rozhodně neměly uniknout májové slevy v iStores.cz, díky kterým můžete parádně ušetřit a přijít si na skvělé produkty Apple. Ať už se momentálně rozhodujete nad koupí iPhonu, iPadu, Macu, AirPods, případně Apple Watch, máme pro vás perfektní zprávu. Všechny tyto kousky se totiž dočkaly zlevnění.

májové slevy istores

V případě jablečných telefonů si nenechte ujít slevu 1000 korun na modely iPhone SE a iPhone 11. Skvěle je na tom i loňský iPhone 12 a 12 mini, které jsou k dostání od 22 990 korun, respektive 19 990 korun. Potěšit by vás také mohla 5% sleva na všechny iPady a aktuální modely Apple Watch. Nesmíme také zapomenout na až 10% slevu na počítače Mac. Jestliže se každopádně řadíte mezi milovníky zvuku, určitě byste neměli promeškat májovou nabídku na vybraná sluchátka Beats, která se dočkala slevy ve výši 30 %. Aby toho nebylo málo, iStores.cz ještě vsadil na 10% zlevnění na veškeré příslušenství a doplňky.

S nákupem byste ale rozhodně neměli otálet. Jak je u slevových akcí zvykem, jsou totiž časově i kusově omezeny a může se snadno stát, že na vás už zkrátka nezbyde. Přesně proto doporučujeme nakupovat co možná nejrychleji. Nabídka platí pouze do neděle 2. května.

Májové slevy v iStores naleznete zde

Dnes nejčtenější

.