Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Každý týden přijde na řadu jiné téma – tentokrát si vezmeme na paškál počasí. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

Launcher with Multiple Widgets

Aplikace Launcher with Multiple Widgets vám umožní přidávat na plochu vašeho iPhonu užitečné widgety pro provádění telefonních hovorů, spouštění aplikací, využívání map, pro rychlý přístup k vašim oblíbeným webovým stránkám a spoustu dalšího. Aplikace spolupracuje také se Zkratkami Siri na vašem iPhonu a je plně přizpůsobená operačnímu systému iOS 14.

Aplikaci Launcher with Multiple Widgets pořídíte zde.

Hello Weather

Aplikace Hello Weather nabízí nejen originální a spolehlivou předpověď počasí, ale také užitečné, přehledné a variabilní widgety na plochu vašeho iPhonu s operačním systémem iOS14. Můžete si zvolit widgety přesně s těmi informacemi, které chcete vidět na ploše vašeho iPhonu – na výběr budete mít hned z několika různých typů.

Aplikaci Hello Weather pořídíte zde.

Widgetsmith

Aplikace Widgetsmith slouží přímo k tvorbě widgetů na plochu vašeho iPhonu s iOS 14, a nabízí vám v tomto směru opravdu mnoho velmi zajímavých možností. S pomocí Widgetsmith si můžete nejen nadesignovat vlastní widgety, ale také si je plně přizpůsobit a dokonce určit, kdy a jak se vám mají na ploše zobrazovat.

Aplikaci Widgetsmith stáhnete zde.

Sticky Note Widget

Chcete mít své widgety co možná nejjednodušší a zároveň byste rádi na ploše svého iPhonu viděli všechny potřebné poznámky, seznamy úkolů a další údaje tohoto typu? Využijte aplikaci s názvem Sticky Note Widget. Umožní vám přidat na plochu přehledné widgety s poznámky, texty a seznamy, k widgetům si můžete přidat také fotografie a nastavit vzhled písma, barvy a řadu dalších parametrů.

Aplikaci Sticky Note Widget pořídíte zde.

Apollo

Patříte mezi pravidelné uživatele Redditu, a z jakéhokoliv důvodu vám nevyhovují widgety, které nabízí originální aplikace? Můžete vyzkoušet Apollo – oblíbeného klienta pro diskuzní platformu Reddit, která vám kromě řady skvělých funkcí nabídne také několik druhů a typů užitečných widgetů na plochu vašeho iPhonu.

Aplikaci Apollo pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.