Zavřít reklamu

Před několika minutami vydala jablečná společnost další aktualizaci svého operačního systému pro iPhony – a nutno podotknout, že naprosto nečekaně. Konkrétně se jedná o verzi iOS 14.4.2, což neznačí nic jiného než že se jedná o opravdu malou aktualizaci. To mimo jiné udávají i samotné poznámky k aktualizaci, ve kterých Apple uvádí, že se uživatelé mohou „těšit“ na opravu bezpečnostních chyb a bugů. Stejně jako každá jiná aktualizace je i iOS 14.4.2 doporučená všem uživatelům. Bohužel nemůžeme s přesností určit, jaké chyby a bugy Apple opravil – chytřejší snad budeme během několika hodin či maximálně dní.

Oficiální popis aktualizace od Applu:

Tato aktualizace přináší důležité aktualizace zabezpečení. Je doporučena všem uživatelům. Informace o prvcích zabezpečení obsažených v aktualizacích softwaru Apple najdete na následující webové stránce https://support.apple.com/kb/HT201222

Aktualizaci nainstalujete zcela standardní cestou přes Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Berte však na vědomí, že se aktualizaci snaží v tuto chvíli stáhnout velké množství jablíčkářů. Je tedy možné, že bude stahování zprvu velmi pomalé.

Dnes nejčtenější

.