Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

AVI-Converter

Aplikace AVI-Converter slouží pro práci s vašimi videonahrávkami. Tento nástroj si konkrétně poradí s převodem AVI videí do nejrůznějších formátů jako MP4, MOV a dalších. Zároveň video můžete přizpůsobit například pro potřeby specifického zařízení a nechybí ani nástroje pro zkrácení, oříznutí či přidání vodoznaku. Videa můžete převádět hromadně.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

HQ Photo Enlarger

Zmenšit obrázek není žádným problémem a s tímto úkolem si tak dokážete poradit v rámci sekund. Horší je to ale v případě zvětšení a zaostření. S tímto si naštěstí celkem efektivně dokáže poradit aplikace HQ Photo Enlarger, která vám díky užití propracovaných algoritmům dokáže poskytnout detailně zpracovaný snímek.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

BookmarkApp

Jestliže na vašem Macu používáte primárně nativní prohlížeč Safari, může se poměrně snadno stát, že vám v záložkách vznikne pořádný chaos. V takovém případě se hodí použít aplikaci BookmarkApp, která záložky dokáže efektivně pročistit, odstranit duplicitní záznamy a podobně.

  • Původní cena: 279 Kč (249 Kč)
BookmarkApp

Outlinely – Outline & notes

Zakoupením aplikace Outlinely – Outline & notes si přijdete na excelentní nástroj, který vám dokáže posloužit pro zaznamenávání nejrůznějších poznámek, myšlenek a dokumentů. Jednotlivé poznámky si samozřejmě můžete podle vlastních preferencí libovolně organizovat a jednoduše v nich formátech text. Co vše program nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 1 050 Kč (779 Kč)

DiRT 4

V rámci dnešní akce se úžasné 75% slevy dočkala i populární hra DiRT 4. Jestli se řadíte mezi milovníky aut, motosportu a závodních her, tak by vám tento titul ve vaší herní knihovně rozhodně chybět neměl. Konkrétně se zhostíte role závodníka rallye závodů a vaším úkolem bude, abyste na nejrůznějších trasách zajeli ten nejlepší čas.

  • Původní cena: 14,99 € (3,74 €)

Dnes nejčtenější

.