Zavřít reklamu

Společnost Apple na svých webových stránkách v sekci volných pracovních pozic zveřejnila nabídku která naznačuje, že Apple pracuje (nebo bude v blízké budoucnosti pracovat) na nových zdravotních produktech. Prostřednictvím pracovní nabídky společnost z Cupertina hledá Senior Engineering Project Managera, který bude dohlížet na speciální pracovní skupinu, jež bude mít vývoj výše uvedených produktů na starosti.

Apple hledá někoho, kdo se může pochlubit alespoň pětiletými zkušenostmi z projektového řízení se zkušenostmi s technických oborů, zejména pak počítačů, spotřební elektroniky či zdravotnických zařízeních.

Z pracovní nabídky dále vyplývá, že Apple hledá někoho, kdo bude schopný řídit celý vývojářský a produktový tým na všech frontách, od designu a vývoje jako takového, přes komunikaci a spolupráci s dodavateli a následnou výrobu.

Chystané produkty se budou prodávat přímo pod brandem Apple (na rozdíl například od produktů/služeb Beddit) a budou spadat pod divizi Health Technologies. Nové produkty by neměly mít nic společného s chytrými hodinkami Apple Watch, naopak se spekuluje o tom, že by mohlo jít o různé chytré váhy, diagnostické přístroje, cvičební pomůcky a další zařízení, jež budou využívat platformu HealthKitu a propojení s ostatními Apple produkty. V tomto odvětví se nabízí hned celá řada příležitostí, Apple navíc v posledních letech ukazuje, že má o technologie zabývající se zdravím a zdravým životním stylem velký zájem. Jaký produkt byste od Applu v tomto segmentu nejraději viděli vy?

Dnes nejčtenější

.