Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Color Folder Master

Poměrně rychle se můžete ocitnout v situaci, kdy vám v některé složce vznikne chaos a následně se v souborech a složkách nedokážete vyznat. Tomu můžete předejít za pomoci aplikace Color Folder Master, která dokáže změnit barvu u vašich složek a snadno je tak odlišit.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Page Layers

Zakoupením aplikace Page Layers získáte úžasný nástroj, který ocení především grafici a návrháři webových aplikací. Tento nástroj vám totiž umožní vytvořit snímek obrazovky webové stránky, který vzápětí převede do formátu, se kterým pracuje Adobe Photoshop a do jednotlivých vrstev roztřídí veškeré elementy. Tímto způsobem můžete snadno přetvořit návrh celého webu.

  • Původní cena: 879 Kč (699 Kč)

UltraWide for Safari

Aplikace UltraWide for Safari primárně cílí na majitele ultraširokoúhlých monitorů, které se pyšní poměrem stran například 21:9. Tento nástroj vám totiž umožní videa z YouTube převést do požadovaného poměru stran, díky čemuž dokážete využít maximální potenciál vašeho monitoru bez černých postranních pruhů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
UltraWide for Safari
Zdroj: App Store

Spider Solitaire 2018

Pravděpodobně každý z vás si pamatuje na legendární karetní hru Spider Solitaire. Tento herní zážitek si můžete zopakovat zakoupením stejnojmenné hry, která vás dokáže celý titul v okamžiku naučit, nabízí několik úrovní hraní, podporuje nativní tmavý režim a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Nova Drift

Jestliže se řadíte mezi milovníky akčních roguelike her, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Nova Drift. V této hře budete doslova kontrolovat neustále se vylepšující bio-mechanickou vesmírnou loď, přičemž budete muset čelit těm nejrůznějším a nejpodivnějším smrtelným nepřátelům.

  • Původní cena: 12,49 € (6,86 €)

Dnes nejčtenější

.