Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Red Imposter

Red Imposter je zábavná akční hra, ve které bude vaším úkolem zbavit se všech ostatních členů posádky vesmírné lodi, na které se právě nacházíte. Musíte se pohybovat tím správným způsobem, postupovat takticky a být opatrní – nikdo vás totiž nesmí odhalit. Úroveň je dokončená tehdy, když zůstanete jako poslední přeživší.

Astrocave

Hra Astrocave je zábavná, pohltí vás … ale vyžaduje pekelné soustředění a prakticky dokonalé ovládání. Tuto hru můžete ovládat buďto dotyky, nebo nakláněním vašeho iPhonu, a to tak, abyste se na své cestě vyhnuli všem možným překážkám a dalším nástrahám. Každá úroveň je unikátní, náročnost hry se postupně zvyšuje.

Photo Widget: Photo for Home

Stále jste ještě nenašli aplikaci pro správu widgetů na ploše, která by vám vyhovovala? Můžete vyzkoušet Photo Widget: Photo for Home. Tato aplikace vám pomůže s vytvořením, umístěním a správou widgetů pro plochu vašeho iPhonu s iOS 14, můžete si v ní ale také nastavit motiv pozadí a zvolit fotografie, kterými si vyzdobíte svou plochu.

Finale: Daily Habit Tracker

Chtěli byste zahájit nový rok s novými, zdravějšími, lepšími návyky? Aplikace Finale: Daily Habit Tracker vám s tím skvěle pomůže. V aplikaci si můžete vytvořit libovolný počet návyků, nastavit jejich podrobnosti a opakování a sledovat, jak se z vás postupně stává lepší člověk. Aplikace vám zároveň poskytne potřebnou motivaci spolu s přehledem o tom, jak se vám daří. Finale: Daily Habit Tracker nabízí podporu pro widgety na ploše. (Cena: 49 korun)

 

Dnes nejčtenější

.