Zavřít reklamu

Mobilní Diablo Immortal se konečně dostane mezi hráčskou veřejnost. Po dlouhém období mlčení vývojáři z Blizzardu oznámili start technické alfy, která by se měla zatím začít dostávat pouze k hráčům v Austrálii a pravděpodobně jenom k těm, co se předregistrovali na zařízeních s Androidem. Novinka však dává vědět, že dlouho očekávané Diablo Immortal je zdárně na cestě. V průběhu příštího roku by se tak testovací verze mohly dočkat i ostatní regiony a v nich hráči na všech mobilních zařízení bez ohledu na operační systém.

Původní představení Diablo Immortal se setkalo s obecně negativní reakcí. Na akci Blizzcon 2018 totiž fanoušci čekali oznámení plnohodnotné hry ze série, představení mobilní verze tak velký potlesk nepřineslo. Diablo Immortal určitě představuje pro sérii odbočku, hra vypadá jako koktejl třetího Diabla a masivně multiplayerové akce.

Základní kostra hry ale zůstává stále stejná, jde stále o frenetické akční RPG. V alfa testu si budou moci vybraní hráči zvolit jedno ze čtyř povolání – Monk, Wizard, Barbarian a Demon Hunter. V plné verzi hry k nim ještě přibude Necromancer a Crusader. Většinu obsahu ve hře nemusíte procházet sami, ale i ve společnosti ostatních. Alfa verze bude obsahovat velkou část finálních oblastí a bude limitovat úroveň vaší postavy na 45. Kdy se dočkáme plné verze hry, v tuto chvíli není jasné.

Dnes nejčtenější

.