Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vydělávat na nemovitostech může každý. Nemusíte se přitom bát různých „letadel“ a jiných, neblaze známých schémat, z porevoluční doby.

Dnes se investuje na internetových P2P či P2B webech a aplikacích.  Prostřednictvím těchto služeb žádají podnikatelé i soukromé osoby o půjčky na pořízení či přestavbu nemovitostí, rozvoj podnikání nebo jiné projekty.

Na každou půjčku se tady skládá mnoho desítek až stovek lidí. Minimální částka pro investici je tak jen drobným zlomkem celé, někdy až mnohamilionové, částky.

Půjčené peníze vám pak dlužník postupně splácí i s příslušným úrokem.

Podívejme se na tyto 2 aplikace, kde lze vydělávat na zajištěných úvěrech.

1) Investice v ČR: Ronda Invest (+bonus 500 Kč)

Tato platforma umožňuje veřejnosti investice do prověřených úvěrů zajištěných bonitními nemovitostmi na území ČR.

praha vinohrady investice
velke popovice investice

Stačí se zaregistrovat, ověřit účet a můžete začít vybírat v nabídce investičních příležitostí. Výnos může dosáhnout až 6 % ročně.

Ronda Invest si navíc zakládá na bezpečí investic:

  • Každá investice je jištěná bonitní nemovitostí
  • Ronda Invest nejdříve investuje vlastní prostředky – investici nabízí veřejnosti až když je jisté, že dlužník poctivě splácí

Rizika jsou u Rondy ošetřena co nejvíce ve prospěch investora. Nevýhodou může být minimální částka pro investici, která činí 10 000 Kč.

Získejte bonus 500 Kč

Při první investici v min. výši 10000 Kč získáte přes tento odkaz navíc 500 Kč bonus.

2) Investice v Evropě: EstateGuru (+bonus 0,5 %)

Ostřílené investory může zaujmout platforma EstateGuru, která pochází z Pobaltí. Většina příležitostí k investici pochází z tohoto regionu, dále z blízkého Finska či Švédska a jiných evropských zemí (Španělsko, Portugalsko apod.).

S EstateGuru máte reálnou šanci sáhnout si na roční výnos přes 10 %. Poměrně velká část projektů pochází z komerční sféry a vykazuje slušné LTV (poměr hodnoty půjčky vůči hodnotě nemovitosti).

investice v evrope

EstateGuru nicméně nedisponuje takovou mírou zajištění rizik jako Ronda. Můžete zde ale investovat menší částky, čímž svůj kapitál bezpečněji rozložíte mezi více projektů.

Nejnižší investice činí pouze 50 EUR.

Půjčky můžete navíc prodávat i nakupovat na sekundárním trhu, což je pomyslné tržiště již učiněných investic. Investici zde můžete prodáte ještě před koncem jejího trvání.

Teoreticky lze na sekundárním trhu i vydělat, protože lukrativní půjčky z trhu mizí velmi rychle a někteří investoři je cíleně skupují i „z druhé ruky“.

Možnosti investování do nemovitostí jsou velmi široké.  S dostatečným tahem na branku může i pár tisícovek snadno vydělávat víc, než když jen bez užitku leží v bance.

Získejte bonus 0,5 %

Zaregistrujte se přes tento odkaz a získáte 0,5 % navíc z každé vaší investice provedené v prvních 3 měsících od registrace.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.