Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Ani iPhone 12 a ani iPhone 12 Pro rozhodně nepatří do kategorie levných telefonů. Výměna displeje na nových modelech se může snadno vyšplhat přes 10 000 korun, přitom riziko poškození je opravdu veliké. Stačí chvilka nepozornosti a neštěstí je na světe. Rozhodně tedy nezapomínejte na displej nalepit ochranné sklo. Ideální variantou je potom 3D tvrzené sklo na iPhone 12 a iPhone 12 Pro.

Proč zvolit 3D tvrzené sklo na iPhone 12, iPhone 12 Pro?

Přestože by měl být iPhone 12 a iPhone 12 Pro až 4x odolnější než předchozí generace, začínají se rojit první pochybnosti o skutečné odolnosti displeje. První uživatelé hlásí poměrně snadné poškrábání displeje při běžném užití telefonu. Nejen z tohoto důvodu je vhodné nalepit na displej 3D tvrzené sklo na iPhone 12, iPhone 12 Pro. 3D tvrzené sklo totiž dokonale pokryje celý povrch, nemusíte se obávat snadného poškození na kraji displeje. Je pouze 0,3 milimetru tenké, žádným způsobem tak nenavyšuje hmotnost iPhonu, ani nesnižuje citlivost doteku. Po nalepení skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo máte.

3D tvrzené sklo na iPhone 12 a iPhone 12 Pro se navíc velice snadno aplikuje. Noční může ze zaoblených displejů u předchozích generací je pryč. Návrat k rovnějšímu designu ocení všichni uživatelé, kteří se rozhodnou lepit ochranné sklo v pohodlí domova.

Kde 3D tvrzené sklo na iPhone 12 a iPhone 12 Pro sehnat?

iPhony 12 jsou již běžně dostupné v obchodech a někteří šťastlivci již dokonce testují nové iPhony 12 Pro. Pokud mezi ně patříte, nebo byste si rádi pořídili ochranné sklo dříve, než iPhone přijde, abyste ho mohli ihned nalepit na displej po vyndání z krabičky, můžete si zakoupit jako čtenář magazínu Letem Světem Applem 3D tvrzené sklo na iPhone 12 a iPhone 12 Pro již nyní. V případě použití slevového kódu: LSA, získáte 20% slevu na celou objednávku. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

3D tvrzené sklo iPhone 12, 12 Pro

Dnes nejčtenější

.