Zavřít reklamu

Komerční sdělení: 3D Tvrzené sklo na iPhone v prémiové kvalitě je tou nejlepší ochranou, kterou můžete iPhonu dopřát. Displej je tou nejnáchylnější částí k poškození, proto bychom neměli zanedbávat jeho ochranu.

3D Tvrzené sklo na iPhone

Co vlastně označení 3D znamená? Zkratka 3D je označení pro zaoblená tvrzeného skla, které nepokrývají pouze rovnou část displeje, ale i jeho kraje. Při pádu se tak nemusíte obávat poškození míst, které klasické tvrzené sklo pokrýt nedokáže. Výhodou prémiového tvrzeného skla je především jeho odolnost, která je 5x vyšší. Tvrzené sklo disponuje oleophobickou vrstvou, která se stará, aby na displeji nezůstávalo přiliš mnoho mastnoty.

3D Tvrzené sklo na iPhone

Dostupnost všech senzorů, selfie kamery a sluchátka

Při výrobě nebylo opomenuto ani na proximity senzor, přední kameru, nebo sluchátko. Všechny výřezy jsou velice elegantně zachovány, takže není snížena ovladatelnost iPhonu. Velkou výhodou je také zachování citlivosti displeje. 3D Tvrzené sklo na iPhone tak nemá žádný vliv na ovládání. Zůstává zachována funkce 3D Touch.

3D Tvrzené sklo na iPhone

3D Tvrzené sklo na iPhone (PREMIUM) můžete zakoupit již od 479 korun – Tvrzená skla v prémiové kvalitě jsou k dispozici od iPhonu 6 po iPhone X v černé, červené a bílé variantě. Navíc jsou pro Vás připraveny zajímavé bonusy na závěr tohoto článku.

Bonus na závěr pro čtenáře magazínu Letem světem Applem

Tvrzené sklo na displej iPhonu je v dnešní době již víceméně nezbytností, stačí malá chvilka nepozornosti a může dojít k poškození celého displeje. Výměna displeje by pak vyšla pěkně draho. Je tedy lepší preventivně chránit displej iPhonu předem a opatřit si tvrzené sklo. Pokud si nebudete věřit, můžete si nechat tvrzené sklo zdarma aplikovat na kamenné prodejně. Navíc pro čtenáře magazínu Letem světem Applem je připraven slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu na celý nákup. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem ochranného doplňku, využijte jeden z uvedených kontaktů a nechte si poradit.

Dnes nejčtenější

.