Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kalifornský gigant se nám letos v dubnu pochlubil se žhavou novinkou. Apple totiž vyslyšel prosby jablíčkářů a světu představil iPhone SE druhé generace, který po vzoru svého předchůdce kombinuje excelentní výkon srovnatelný s iPhonem 11 Pro Max spolu s praktickým a osvědčeným designem. Žádné zařízení ale samozřejmě není bezchybné. Noční můrou všech uživatelů chytrých telefonů je bezesporu pád a následné poškození displeje. Jestliže vás tento problém sužuje v případě zmiňovaného iPhonu SE (2020), zbystřete.

Prasklý či jinak poškozený displej je naprostou noční můrou, která dokáže parádně provětrat vaši peněženku. V takové situaci se totiž nabízí dvě až tři možnosti, a to v závislosti na poškození. Pokud se jedná pouze o prasklé sklo s plně funkčním displejem, můžete jej akceptovat a používat telefon nadále. Zde se ale může displej následně poškodit úplně. Další možností je, že můžete vyměnit iPhone za novější či jiný kousek, nebo si zvolit vhodný servis a nechat váš telefon opravit.

Ověřený servis OpravimeiPhone.cz si pro své zákazníky připravil exkluzivní akci, díky které si můžete nechat vyměnit displej u vašeho iPhonu druhé generace na počkání a za naprostý pakatel. Ať už vás trápí pouze prasklé sklo, či se vám objevují různé pruhy na displeji, nebo obrazovka už vůbec nefunguje, nezoufejte. Zmiňovaný servis vám totiž displej dokáže vyměnit do patnácti minut za necelé dva tisíce korun.

Zničený iPhone
Zdroj: Unsplash

Jednoduše vám stačí přinést zařízení na pobočku, popsat závadu a počkat si na výměnu. Nad opravou byste ale neměli příliš dlouze přemýšlet, protože se jedná o aktuální a časově omezenou akci.

Dnes nejčtenější

.