Zavřít reklamu

Nesedí vám z nějakého důvodu nynější iOS 14.0.1? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Již brzy bychom se totiž měli dočkat vydání první větší aktualizace “čtrnáctkového” iOS – konkrétně 14.1. Ten totiž dnes v noci ukončil beta testování a na řadě tak už je jen vydání jeho ostré verze.

Nutno podotknout, že s iOS 14.1 vytvořil Apple dnes v noci pořádné zmatky. Na vývojářském portálu jej totiž označil za vydaný pro veřejnost a jeho status dlouhé hodiny neupravil. Pak se však náhle změnil na GM betu, tedy poslední testovací verzi daného systému, po které následuje už jen verze veřejná. Kdy se jí dočkáme sice Apple neprozradil, avšak vzhledem k tomu, že iOS 14.1 dorazí jakožto předinstalovaný software v iPhonech 12 příští týden, je jasné, že musí systém vyjít i pro veřejnost v následujících dnech. Jinak by se jí totiž mohl zkomplikovat přechod na novinku. 

iOS 14.1 toho příliš mnoho nového na iPhony nepřinese, jelikož se v něm Apple opět zaměřil primárně na opravy chyb, které sužovaly dřívější verze iOS. Na pár screenshotů novinek se nicméně můžete přesto podívat pod tímto odstavcem. Jedná se konkrétně o screenshoty z aplikace Domácnost, ze které chce Apple novými vylepšeními dostat naprosté maximum. 

Dnes nejčtenější

.