Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Braveland

Řadíte se mezi milovníky tahových strategií a hledáte nějaký kvalitní titul, který zároveň nabízí parádní hratelnost v kombinaci s propracovanou grafikou, zbystřete. Do akce se totiž dostává hra Braveland, ve které začnete jako pokorný syn válečníka, jehož vesnice byla vypleněna. Naplněni pomstou postavíte svou vlastní armádu a vydáte se do protiútoku.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Tempest: Pirate Action RPG

Jako další hru si uvedeme vcelku populární a propracované RPG Tempest: Pirate Action RPG. Tuto hru můžete znát především ze Steamu, kde si ji zakoupilo více než sto tisíc lidí. V titulu se zhostíte role nebojácného piráta a vydáte se brázdit po vlnách světa. Přitom se samozřejmě utkáte s různými zvířaty a dalšími nepřáteli. Postupem hrou budete získávat lepší výbavu, plnit různé úkoly a užívat si otevřeného světa a fascinujícího příběhu. Hra navíc nabízí i multiplayer a parádní samolepky pro iMessage.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Stock Market Simulator Game

Zajímáte se o akcie, vývoj jejich cen a investování, nebo byste se naopak rádi začali těmto tématům věnovat? V takovém případě by vás mohla zaujmout aplikace Stock Market Simulator Game. V této hře se totiž zhostíte role investičního makléře a budete si moci vyzkoušet investovat do různých akcií. Vaším cílem samozřejmě je, abyste na investicích dokázali profitovat.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

ISS Real-Time Tracker

Aplikace ISS Real-Time Tracker cílí především na milovníky vesmíru, společnosti NASA a podobně. S pomocí tohoto nástroje můžete velice přesně lokalizovat Mezinárodní vesmírnou stanici, a to za použití GPS. Program vám následně také umožní sledovat živý přenos Země ze zmiňované stanice a řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Locked Notes – Day Journal App

Stažením aplikace Locked Notes – Day Journal App získáte praktický nástroj, který vám dokáže posloužit jakožto osobní deníček. Výhodou aplikace je, že všechny vaše zápisky budete mít pod ochranou a nikdo kromě vás se tak k nim nedostane. Pro odemčení je totiž potřeba zadat kód či ověřit totožnost s pomocí biometrické autentizace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Film Camera Exposure Meter

Pokud rádi fotíte a hledáte nějaký nástroj, který by dokázal posunout vaše fotografie kupředu, tak byste se měli přinejmenším podívat na Film Camera Exposure Meter. Tato aplikace vám totiž umožní si prohlédnout nastavení expozice, rychlosti závěrky, ISO a dalších, čímž vám dá náhled, jak by snímek mohl vypadat na klasickém fotoaparátu. Následně si podle toho upravíte nastavení na zmiňovaném fotoaparátu a můžete fotit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Background Eraser

Jak již samotný název napovídá, aplikace Background Eraser představuje elegantní a minimalistické řešení, které si dokonale poradí s odstraněním pozadí u vašich snímků a fotografií. Aplikace navíc úzce spolupracuje s umělou inteligencí a dokáže tak zmiňované pozadí parádně odstranit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.