Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Minesweeper Genius

Na legendární hru Hledání min si pamatuje určitě drtivá většina z vás. Tento titul si budete moci opět užít s pomocí hry Minesweeper Genius, tentokrát však na vašem iPhonu, iPadu či Apple TV. V této hře se zhostíte role vědce, kterého unesli mimozemšťané a chtějí jej testovat. Vám se naštěstí podaří uniknout, ale při úniku samotném budete muset překonat různá minová pole.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Safety Note+

Bezpečí je pro uživatele nesmírně důležité. S tím vám dokáže pomoci i aplikace Safety Note+, která slouží pro zapisování nejrůznějších poznámek. Výhoda ale tkví v tom, že si jednotlivé poznámky můžete bez problému uzamknout. Následně se k nim dostanete pouze po úspěšné biometrické aktualizaci či zadání kódu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Snoring Solutions

Chrápání se bezesporu řadí mezi jedny z nejotravnějších zvuků vůbec a dokáže vcelku snadno znepříjemnit život vás či vašeho partnera. S pomocí aplikace Snoring Solutions můžete zmiňovanému chrápání vcelku jednoduše zamezit. Tento nástroj používá osvědčenou techniku a jakmile chrápání detekuje, spustí vibrace, čímž „donutí“ člověk přestat.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

My Headphones Finder

Jak již samotný název napovídá, aplikace My Headphones Finder slouží pro případy, kdy nemůžete najít například vaše bezdrátová Bluetooth sluchátka. Program totiž vyhledává všechna Bluetooth zařízení v dosahu a případně na nic dokáže spustit zvuk, díky čemuž je bez problému najdete.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Color Harmony – Apps Organizer

Na domovské obrazovce může poměrně snadno a rychle vzniknout chaos. Pokud si tedy jednotlivé aplikace neutřídíte, je dost možné, že vám nějaký čas potrvá, než se v nich vyznáte. Aplikace Color Harmony – Apps Organizer se na tento problém dívá trošku jinak. Program totiž jednotlivé aplikace seřadí podle barev, díky čemuž vám vytvoří dokonalou harmonii vaší plochy. Kvůli limitům operačního systému iOS ale nástroj nemůže automaticky seřadit samotné aplikace, a proto je musíte podle návrhu přesunout sami.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Beat Maker – Let’s Party

Zajímáte se o hudbu, pořádáte častokrát různé večírky a rádi byste zkusili vytvořit nějakou svou vlastní muziku? S tímto by vám mohla pomoci aplikace Beat Maker – Let’s Party, která vám usnadní samotnou tvorbu a dokonce vám umožní tvořit takzvané scratche.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Reminders Widget

Připomínky na iPhonu či iPadu představují bezpochyby poměrně silný software, který dokáže posunout vaši produktivitu kupředu. Jestliže tento program používáte pravidelně, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Reminders Widget. Ta vám totiž zpřístupní praktický widget, jež slouží pro přidávání jednotlivých připomínek.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.