Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Beagle Bruno

Pokud pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy využíváte především nativní iMessage, tak by se vám možná mohla hodit aplikace Beagle Bruno. Tento nástroj vám totiž zpřístupní 25 perfektních samolepek s tematikou bígla, díky čemuž můžete okořenit jakoukoliv konverzaci.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Magnifying Glass & Flash Light

Někdy se můžeme velice snadno ocitnout v situaci, kdy nedokážeme přečíst nějaký text, který je psaný příliš malým písmem. S tím si samozřejmě hravě poradí obyčejná lupa. Nalijme si ale čistého vína. Kdo dnes s sebou nosí lupu? S pomocí aplikace Magnifying Glass & Flash Light můžete proměnit iPhone v prachobyčejnou lupu a případně si i přisvítit svítilnou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Snore Control Pro

Aplikace Snore Control Pro cílí na všechny lidi, které sužuje jejich vlastní chrápání, nebo chrápání jejich partnera. Tento program vás totiž neustále nahrává a dokáže případně zmiňované chrápání detekovat. Díky použití umělé inteligence a strojového učení je navíc nástroj schopen na základě analýzy s pomocí vibrací tento otravný zvuk zastavit.

  • Původní cena: 349 Kč (249 Kč)

Splaf

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o nádherné fotografie. Pokud ale hledáte nějaké alternativní řešení, které by se dokázalo postarat o ještě lepší snímky, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na program Splaf. Tento nástroj si dokonale poradí s focením krajiny, portrétů, zátiší a podobných.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stealin

Hra Stealin cílí především na milovníky nenáročných strategií. V této hře se totiž vrhnete na zabírání nových území, kdy se ale budete potýkat s různými výzvami, které vám rozhodně nic zadarmo nedají. Konkrétně na vás čeká 36 propracovaných úrovní, více než 15 druhů nepřátel a dokonalé umění války se skvělým příběhem.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

FineScanner PRO-PDF Scanner

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace FineScanner PRO-PDF Scanner získáte excelentní nástroj, který za pomocí fotoaparátu dokáže naskenovat dokumenty a převést je do formátu PDF. Obrovskou výhodou však je, že program dokáže rozpoznat text a umožní vám jej následně upravovat.

  • Původní cena: 1 490 Kč (729 Kč)

Crazy Run

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou a oddechovou hru, u které byste se mohli parádně zrelaxovat, zbystřete. Dnes je totiž k dispozici titul Crazy Run zcela zdarma. V této hře se zhostíte role parkour běžce a budete překonávat různé typy překážek. Hru navíc můžete hrát s pomocí jediného prstu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.