Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Farming Simulator 2019

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste byli farmářem a starali se o svůj vlastní statek? Přesně tohle si můžete vyzkoušet ve hře Farming Simulator 2019, kde budete muset ovládat zemědělské stroje, sklízet úrodu, krmit zvířata a všeobecně se tak postarat o bezproblémový chod farmy.

  • Původní cena: 749 Kč (Zdarma)

MusicPics

S pomocí aplikace MusicPics můžete velice rychle předělat vaše fotografie do podoby videoprezentace. Jednoduše vám stačí zvolit dané snímky, vybrat například muziku, doplnit text a o zbytek se postará nástroj za vás. Výsledné video následně můžete sdílet na sociálních sítích či s přáteli.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

7Days : Backer

Považujete se za fanoušky adventur, které hráči nabízejí perfektní příběh a jeho průběh ovlivňují vaše rozhodnutí? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout titul 7Days : Backer. Celá hra je pouze textová a příběh vám vypráví jako sérii textových komunikací. Dávejte si ale pozor. Každé vaše rozhodnutí může změnit další vývoj.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Smart Recipe Organizer

Aplikace Smart Recipe Organizer cílí především na milovníky vaření. Tento nástroj totiž slouží pro sbírání těch nejrůznějších receptů, které si zde můžete zapsat a následně se k nim dostat během pár chvil. Aplikace je navíc schopna recept získat přímo z webových stránek, kdy vám stačí zadat pouze adresu.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

PhotoX Pro Top Live Wallpapers

Jestliže se díváte po nějaké nové tapetě, ale doposud jste nenašli vhodný snímek, zbystřete. Dnes je totiž k dispozici aplikace PhotoX Pro Top Live Wallpapers zcela zdarma. Tento nástroj se pyšní rozsáhlou databází různých snímků, které jsou přímo určeny pro tapetu a dokonce zde naleznete i takzvané živé (animované) tapety.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Stažením aplikace AirDisk Pro získáte perfektní nástroj, který vám umožní propojit váš iPhone či iPad. Díky tomu budete moci skrze domácí síť procházet soubory z jednoho zařízení na druhém. AirDisk Pro navíc nabízí vestavěný prohlížeč obrázků, PDF dokumentů a poradí si i s dalšími soubory.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Emoji Camera – unique filters

Aplikace Emoji Camera – unique filters dokáže v momentu proměnit vaše fotografie, čímž vám či vašim přátelům dodá notnou dávku zábavy. Tento nástroj se totiž pyšní několika různými filtry a možnostmi a dokáže například zaměnit váš obličej za emotikonu. Jak aplikace funguje a vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.