Zavřít reklamu

Slevové akce má rád každý – tím spíš, když se týkají věcí v popředí jeho zájmů. V rámci zkvalitňování našeho magazínu jsme se proto rozhodli na slevách pro vás ještě více zapracovat, výsledkem čehož je novinka ve formě bonusových slevových kódů. 

Ty půjdou uplatnit při nákupu u našeho partnera Mobil Pohotovost s tím, že jejich trvanlivost bude proměnlivá. Počítáme však s tím, že vám je budeme rozdávat poměrně často. Jejich získání a následné využití bude stejně jednoduché jako při víkendových slevových akcích. Stačit totiž bude jen kliknout na prvek zobrazující setřenou slevu v pravém sloupci naší domovské stránky a následně ze článku, na který budete přesměrováni, zkopírovat kód pro slevu. Ten poté stačí vložit do pole pro slevový kód na eshopu Mobil Pohotovosti a sleva vám bude automaticky odečtena. 

Bonusové kódy LsA

Prvním produktem, který byl do slevové akce zařazen, jsou sluchátka Niceboy Hive podsie, jejichž cena spadla díky slevovému kódu, který naleznete zde, o parádních 39 %. Už nyní vám navíc můžeme slíbit, že podobná výše slev nebude rozhodně ničím ojedinělým. Bonusové slevové kódy proto na našich stránkách pravidelně kontrolujte, aby vám žádná z parádních slev, které jsou v plánu, neutekla. Ušetřit totiž díky nim budete moci spoustu peněz. 

Dnes nejčtenější

.