Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká sluchátek a smartwatch z dílny Mobvoi. Slevu získáte po zadání slevového kódu mobvoi15 do pole pro slevový kód.

Mobvoi TicPods 2

Pokud jste příznivci bezdrátových pecek s designem AirPods, zřejmě se vám TicPods 2 zalíbí. Jedná se totiž o přesně taková sluchátka, která nabízí velmi kvalitní zvuk či třiadvacetihodinovou výdrž v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. U sluchátek rovněž potěší podpora dotykového ovládání či potlačování šumu, díky kterému si svou oblíbenou hudbu užijete naplno. 

Běžná cena sluchátek je 2990 Kč, díky slevovému kódu mobvoi15 je však můžete získat za 2542 Kč.

1

Mobvoi TicPods 2 Pro

Jedná se o vylepšenou verzi předešlého modelu, který kromě výše zmíněných vlastností nabízí hlasové ovládání skrze vlastního hlasového asistenta Tico. Ovládání sluchátek je tak skutečně velmi pohodlné. Další obrovsky zajímavou vychytávkou je možnost sluchátka ovládat pomocí gest hlavy, kdy jejím přikývnutím například přijmete hovor a pohyby do stran naopak hovory odmítnete. Zkrátka skvělá vychytávka, která se hned tak nevidí. 

Běžná cena sluchátek je 3990 Kč, díky slevovému kódu mobvoi15 je však můžete získat za 3392 Kč.

2

Mobvoi TicWatch C2

Máte-li slabost pro hodinky s klasickým designem, ale rádi byste přeci jen na svém zápěstí nosili něco chytrého, mohly by se vám TicWatch C2 líbit. Ty byste totiž od klasických hodinek na první pohled zřejmě nerozeznali, avšak při bližším zkoumání byste u nich objevili řadu užitečných funkcí v čele s monitoringem srdečního tepu, GPS, Google Assistenta či možnosti vložit si do karet platební karty a platit pomocí nich. Samozřejmostí je voděodolnost IP68. Hodinky lze získat ve čtyřech barevných variantách, díky čemuž si přijdou na své jak dámy, tak pánové. 

Běžná cena hodinek je 5490 Kč, díky slevovému kódu mobvoi15 je však můžete získat za 4667 Kč.

3

Mobvoi TicWatch Pro 4G

Sáhnout můžete i po vyšším modelu od Mobvoi s názvem TicWatch Pro 4G. Ten nabízí například 30denní výdrž baterie či podporu 4G/LTE sítí. Hodinky nabízí celou řadu chytrých funkcí, jsou plně kompatibilní jak s Androidy, tak iPhony a potěší i materiály, ze kterých jsou vyrobeny. Jedná se konkrétně o pouzdro z polyamidu a skleněných vláken s rýhovaným rámem, díky kterému jsou hodinky velmi odolné a zároveň na oko luxusní. 

Běžná cena hodinek je 8990 Kč, díky slevovému kódu mobvoi15 je však můžete získat za 8091 Kč.

4

Dnes nejčtenější

.