Zavřít reklamu

Od představení nové generace iPhonů s označením 12 a 12 Pro nás sice v tom nejlepším případě dělí ještě minimálně zhruba měsíc a půl, už nyní si jej však můžete minimálně u jednoho obchodníka předobjednat. Řeč není samozřejmě o nikom jiném než o výstředním ruském klenotnictví Caviar, které se dlouhodobě zaměřuje na “zhodnocování” obyčejných věcí typu AirPods, Apple Watch či právě iPhonů. Právě dnes zařadili Rusové do své nabídky pozlacený iPhone 12 Pro a Pro Max ve všech kapacitních variantách s cenovkou, po které se vám zřejmě protočí panenky. 

Ruská verze iPhonu 12 Pro či 12 Pro Max je jako již tradičně z ryzího zlata, které doplňuje hned osm diamantů. Caviar se přidržel své tradice a celá záda telefonu ozdobil nejrůznějšími ornamenty spolu se svým názvem. Naopak logo Applu byste na nich hledali marně, což však zřejmě nepřekvapí – logem tento telefon totiž určitě dojem dělat nemusí. Co se týče ceny, za základní 128GB model zaplatíte “pouhých” 23380 dolarů, tedy v přepočtu něco kolem 530 tisíc korun. Za telefon s 512GB úložištěm pak dáte 24540 dolarů, tedy asi 560 tisíc korun. Až tedy budete někdy nadávat na Apple, že jsou příplatky za vyšší paměťové varianty jeho produktů zbytečně drahé, vzpomeňte si na Caviar.

iphone 12 caviar
Zdroj: iPhone 12

Pokud tedy máte na účtě volného půl milionu korun a už opravdu nevíte, za co jej utratit, tip jste od nás dostali. Bohužel, jelikož ještě nejsou iPhony 12 ani představeny, není jasné, jak rychle vám bude tuto edici Caviar schopen dodat. Na svých stránkách se totiž o dostupnosti vůbec nezmiňuje. Že by počítal s tím, že po tomto kousku zřejmě stejně nikdo hned tak nesáhne? 

Dnes nejčtenější

.