Zavřít reklamu

Oficiální představení nových iPhonů ještě neproběhlo, což však nebrání některým firmám, aby představili své upravené verze iPhonu Xs a iPhonu Xs Max. Konkrétně jde o známé společnosti Brikk a Caviar, které se specializují na úpravy telefonů do luxusnější podoby. Využívají materiály jako je keramika, zlato, krokodýlí kůže či diamanty.

Ruská společnost Caviar představila rovnou osm verzí nejnovějších modelů iPhonů. Jsou inspirovány nejrůznějšími talismany z celého světa, takže si můžeme vybrat například mezi čtyřlístkem pro štěstí, lapačem snů pro klidný spánek či yin yang pro harmonii vesmíru. Samozřejmě se nejedná o levnou záležitost, nejdražší verze obsahující 20 diamantů vás vyjde na 5.420 $, tedy více než 100 tisíc korun.

Brikk je druhou firmou, která již nabízí své luxusní úpravy zatím nepředstavených iPhonů. U nich je využit především uhlík, keramika a zlato. Modely, které obsahují extrémně raritní formu uhlíku, který využívá třeba i Lamborghini, začínají na ceně 9.995 $ (200.000 Kč). V ceně je zahrnuto i logo a tlačítka ze zlata. Keramické modely se zlatými okraji a tlačítky budou k dispozici v bílé či černé variantě za 12.995 $ (270.000 Kč). Za tuto cenu prý nejvíce oceníte odolnost vůči teplotám a nízkou hmotnost. A pokud máte opravdu tolik peněz, že nevíte co s nimi, můžete je využít na variantu celou ze zlata, která bude stát více než 50.000 $ (1.000.000 Kč).

Obě firmy své modely iPhonu Xs a Xs Max zatím pouze představili a jejich konečnou podobu budeme znát až po oficiálním odhalení telefonů od Applu. Pokud máte o některý z nich zájem, Caviar už spustil předobjednávky a Brikk se brzy také přidá.

caviar iphone fb

Dnes nejčtenější

.