Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Waterlogue Pro

S pomocí aplikace Waterlogue Pro můžete během okamžiku proměnit vaše fotografie do úžasných akvarelových maleb. Tento nástroj tak dokáže ze zmiňovaných snímků udělat skutečná umělecká díla, se kterými se následně můžete pochlubit vašim přátelům, rodině, či na sociálních sítích.

  • Původní cena: 749 Kč (499 Kč)

Growl

Aplikace Growl funguje jako perfektní notifikační systém pro váš Mac, který vás dokáže v momentě informovat o tom, co se aktuálně děje s ostatními aplikacemi. Samozřejmě ani nechybí možnost personalizace jednotlivých upozornění a řada dalších výhod.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

GrowlTunes

Další aplikace, která nese název GrowlTunes, opět úzce souvisí s výše zmiňovaným programem Growl. V tomto případě se jedná o řešení pro úpravu notifikací při poslechu hudby. Tato aplikace vám umožní si upravit jednotlivá upozornění, změnit hlasitost a poskytne vám další možnosti, na které se můžete podívat v galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Capster

Jestliže se častokrát ocitnete v situaci, kdy omylem zmáčknete klávesu Caps Lock a ani si to neuvědomíte, zbystřete. Dnes je totiž k dispozici aplikace Capster zcela zdarma. Tento nástroj vám při každém zmáčknutí zmiňované klávesy pošle notifikaci o její aktivaci a současně změní ikonku v horním menu baru.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)
Capster
Zdroj: Mac App Store

Emojify – Swap words to Emoji

Jak již samotný název napovídá, aplikace Emojify – Swap words to Emoji dokáže v rychlosti převést slova do podoby emotikon. V tomto směru vám jednoduše postačí, když budete mít aplikaci zapnutou a následně kliknete pravým tlačítkem na jednotlivá slova a potvrdíte zmiňované převedení. Tento nástroj navíc podporuje hned několik jazyků a dokonce si poradí i s češtinou.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Breathing Zone

V dnešní poměrně uspěchané době hodně lidí zapomíná na nutný klid a relax. S tímto problémem vám dokáže pomoci aplikace Breathing Zone, která vám nabídne řadu dechových cvičení pro celkové zklidnění. Aplikace se navíc pyšní řadou skvělých recenzí a řada uživatelů se na ni spoléhá každý den.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Thief

Řadíte se mezi milovníky takzvaných stealth her, ve kterých se musíte pohybovat potichu, aniž by si vás nikdo nevšiml? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Thief, ve kterém se zhostíte role samotného mistra všech zlodějů Garretta. Při hraní narazíte na řadu tajemných událostí, jež vás perfektně vtáhnou do příběhu a věřte tomu, že se od hry nebudete chtít odtrhnout.

  • Původní cena: 19,99 € (2,99 €)

Dnes nejčtenější

.