Zavřít reklamu

Happy Truck

Ve hře Happy Truck bude vaším úkolem převážet v roli řidiče čerstvé ovoce na trh. Jak správně hádáte, dvakrát snadné to zrovna nebude. Musíte za pomoci dotykového ovládání udržet váš malý náklaďáček na cestě, a dojet s ním co možná nejdéle, přičemž se vám do cesty budou stavět nejrůznější překážky.

  • Zdarma (Původní cena: 1,99 $)

ELUDO

ELUDO je explozí barev, zvuků a dotyků. Nechte se vést haptickou odezvou v této hře, plné strhujících rytmů, ve které se stáváte dirigentem orchestru geometrických tvarů.

  • Zdarma (Původní cena: 2,99$)

Rain Drop Catcher

Po dlouhé době dnes do akce také zavítala oddechová hra Rain Drop Catcher. Podle názvu vám může být jasné, že v případě tohoto titulu budete muset takzvaně chytat déšť. Ovládat totiž budete prostý kbelík, se kterým musíte chytat jednotlivé kapky deště a sesbírat tak co možná nejvíce bodů.

  • Zdarma (Původní cena: 1,99 $)

Up Slide Down

Up Slide Down je jednoduše vypadající, ale chytlavá a časem i poměrně náročná puzzle hra, ve které musíte ve správném pořadí seřadit tvary, které se vám objeví na displeji. Hra nabízí několik motivů, o své herní úspěchy se můžete podělit s přáteli.

  • Zdarma (Původní cena: 0,99 $)

One Hit.

Ve hře s názvem One Hit máte jen jeden jediný úkol – trefovat se do otáčejících se terčů. Zní to jednoduše? Jak název hry napovídá, máte jen jeden pokus – a musíte zasáhnout. Hra je zábavná, potenciálně návyková, nabízí zajímavé zvukové efekty a náhodné motivy.

  • Zdarma (Původní cena: 1,99 $)

Dnes nejčtenější

.