Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Marklist – Manager Later Things

Někdy se můžete dostat do situace, kdy si chcete přečíst nějaký článek, avšak momentálně na to nemáte čas. Skrze aplikaci Marklist si můžete odkaz přidat do listu, díky čemuž nikdy nezapomenete, že jste si chtěli něco vlastně přečíst. Jakmile si například zmiňovaný článek konečně přečtete, můžete jej přesunout do kategorie „Přečteno,“ nebo dokonce přidat do oblíbených položek.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Railways!

Řadíte se mezi milovníky vlaků a rádi byste si zahráli nějakou tematickou hru? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, zbystřete. Do akce totiž zamířila hra Railways!, ve které budete muset být velice obezřetní, abyste neudělali byť jen jedinou chybu. Vaším úkolem totiž bude ovládat železniční tratě takovým způsobem, abyste pasažéry včas přepravili, aniž by došlo k jakékoliv nehodě.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Through the Darkest of Times

Ve hře Through the Darkest of Times na vás čeká velice zajímavý příběh, ve kterém si zažijete temné časy německého režimu v roce 1933. Stát budete na straně obyčejné skupiny lidi složené z židů, katolíků, komunistů, patriotů a dalších a vaším cílem bude lidi informovat o tom, že jsou nacisti mezi vámi. Na „vlastní kůži“ si tak vyzkoušíte život v této temné době, kdy hrozí nebezpečí nejen vám, ale hlavně také vašim blízkým.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

Aplikace Epica 2 Pro – monster camera vás dokáže parádně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších filtrů a efektů, které můžete aplikovat (nejen) na vaše selfie fotografie a skvěle je tak ozvláštnit. Jak může vypadat výsledek si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Cultist Simulator

Nezávislá karetní hra Cultist Simulator nabízí velmi zajímavou hratelnost, ve které budete kombinovat karty a pomocí toho si tak tvořit vlastní příběh. Založíte jeden z kultů, který budete následně také rozvíjet. Samozřejmě vás čekají i nepřátelé a podle tvůrců až 40 hodin zábavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.