Zavřít reklamu

rsz_icon175x175Opět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Goatup 2
Goatup 2 je, jak je z názvu patrné, pokračováním hry s názvem GoatUp. Zatímco GoatUp byla hra se zaměřením na nepřetržité lezení, tak Goatup 2 přináší více klasického pohybu – dopředu a dozadu. Mimochodem původní hra GoatUp je nyní také zcela zdarma.

  • Původní cena: $3,99

Stáhnout: Goatup 2

GoatUp2Snap

 


2Do
Aplikace 2Do přináší naprosto odlišný přístup ve spravování a řízení každodenních úkolů. Tato aplikace se vyznačuje velmi jednoduchým uživatelským rozhraním a rozsáhlými možnostmi.  Nabízí například vytvoření úkolu prostřednictvím emailu, dále poskytuje možnost uzamknout si jednotlivé listy s úkoly či rovnou celou aplikaci. Podpora Apple watch je samozřejmostí. Na tuto aplikaci jsme vás upozornili již 4.6.2015, ale vzhledem k tomu, že stále přetrvává možnost si ji stáhnout zcela zdarma, tak raději upozorňujeme znovu vzhledem k poměrně vysoké původní ceně.

  • Původní cena: $14,99

Stáhnout: 2Do

ios

 


Spellcaster: Forgotten Spell
Spellcaster: The Forgotten Spell je interaktivní fantasy román, kde nebezpečí číhá doslova na každém rohu. Řešíte různé hádanky a úkoly při hledání Zapomenutého kouzla. Aby hledání bylo co nejvíce úspěšné, neváhejte využít svého elfího dědictví, díky kterému můžete ovládat mocná kouzla, ale také je zapotřebí aplikovat svůj důvtip k vyřešení všech úkolů a hádanek.

  • Původní cena: €5,99

Stáhnout: Spellcaster: The Forgotten Spell

rsz_puzzle12_1024_768

 


myTuner Radio
Hledáte aplikaci, která shromažďuje rozhlasové stanice? Pokud ano, tak je tato aplikace přímo pro vás. MyTuner Radio obsahuje přes 30 000 rozhlasových stanic z více než 120 zemí.

  • Původní cena: $2,99

Stáhnout: myTuner Radio

rsz_screenshot4281551000000

Motivade Fitness Tracker
Pokud si vybíráte aplikaci, která by vám pomohla s cvičením a sledováním tělesné váhy, tak z nepřeberného množství aplikací můžete zvolit právě tuto, jelikož je dnes zcela zdarma. Například Motivade Fitness Tracker nabízí na začátek program na běhání, který vám dopomůže uběhnout 5 km bez zastavení.

  • Původní cena: $3,99

Stáhnout: Motivade Fitness Tracker

motivade-fitness-tracker

Survivalpedia
Survivalpedia je velmi užitečná aplikace, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

Původní cena: $4,99

Stáhnout: Survivalpedia

screen480x480

CKEY

Stává se vám, že zapomínáte hesla? Pokud řešíte tento problémem často, tak není nic jednoduššího než si stáhnout CKEY, jelikož je dnes zdarma. Je to naprosto jednoduchá a intuitivní aplikace, která bude střežit a shromažďovat všechna vaše hesla.

  • Původní cena: $0,99

Stáhnout: CKEY

rsz_bez_názvu

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.