Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

8bitWar: Netherworld

Pokud se řadíte mezi milovníky strategických her, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na titul 8bitWar: Netherworld. V této hře se totiž ocitnete na bitevním poli, kde se na vás povalí řada nepřátel. Vaším cílem je, abyste dokázali strategicky zvolit správnou formaci a nepřítele porazit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Life Lists: List Organizer

Jak jistě všichni víte, klíčem k maximální produktivitě je zodpovědné plánování. S tímto úkolem vám dokáže pomoci aplikace Life Lists: List Organizer, s jejíž pomocí si můžete vytvářet různé seznamy s úkoly, věcmi, sledovat tak vaše zlozvyky, nebo si zapsat nákupní seznam. Jednotlivé seznamy samozřejmě můžete odlišit pomocí ikonky či barvy.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

eTipCalculator

Jak již samotný název napovídá, aplikace eTipCalculator slouží pro optimální výpočet spropitného v restauracích a podobných podnicích. Jednoduše vám stačí zvolit celkovou částku, výši samotného spropitného v procentech, počet lidí a o zbytek se postará nástroj za vás.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
eTipCalculator
Zdroj: App Store

Thunderspace Rain Sleep Sounds

Jestliže máte problémy s usínáním a nevíte, jak si s tím poradit, máme pro vás skvělý tip. Do akce se dnes totiž dostala parádní aplikace Thunderspace Rain Sleep Sounds, která vám bude pouštět klidné zvuky deště a bouřky. Právě ty vám pomohou se zmiňovaným usínáním a zlepší tak celkovou úroveň spánku.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Speckle – Lens bokeh

Rádi fotíte a chtěli byste vašim snímkům přidat určité kouzlo? V takovém případě by vás mohl zaujmout efekt zvaný bokeh, který přesune určité části fotografie mimo rovinu ostrosti. Přesně s tímto si hravě poradí praktická aplikace Speckle – Lens bokeh, která nabízí řadu dalších funkcí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Kingdom: New Lands

Ve hře Kingdom: New Lands se zhostíte role monarchy, který musí vybudovat své království od samotného začátku. Při tomto úkolu samozřejmě budete muset sbírat potřebné materiály, rekrutovat vojáky a zdokonalovat svou ochranu. Jakmile se totiž setmí, zjistíte, že zlo číhá doslova na každém rohu a jen tak se nevzdá.

  • Původní cena: 249 Kč (79 Kč)

Whispers of a Machine

Jestliže hledáte nějakou zábavnou a mírně logickou adventuru, u které si vyzkoušíte řadu hádanek, tak byste se přinejmenším měli podívat na hru Whispers of a Machine. Příběh titulu se točí kolem postavy jménem Vera, která je kybernetickým agentem, jež řeší sérii vražd.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.