Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V dnešní době si můžete vybrat z nepřeberného množství chytrých nositelných zařízení. Mezi jablíčkáři jsou určitě nejoblíbenější Apple Watch, ale ne každému sednou ať už jde o jejich design, cenu či cokoliv jiného. Pokud hledáte zajímavou alternativu, určitě by vám neměly uniknout nově chystané hodinky z dílny Samsungu.

Galaxy Watch Active2 budete mít k dispozici přehled dne na vašem zápěstí. Chytré hodinky mají kruhový design, takže určitě potěší ty z vás, kteří dávají přednost klasickému provedení. Budou se rozhodně hodit ke každému outfitu. Ale to rozhodně není všechno.

Tyto hodinky nabízí i spoustu vyžití pro váš aktivní život a v kombinací s aplikací Samsung Health budete mít všechny data o vašem dni v iPhonu. Jsou voděodolné, takže se nemusíte bát jít s nimi plavat nebo třeba veslovat. Změří vám i kvalitu vašeho spánku, upozorní na přílišné množství stresu, změří tep a mnoho dalšího. Váš osobní styl se určitě projeví na hodinkách. Máte na výběr rovnou ze tří barevných variant. Řemínky bez problémů můžete vyměnit, a to i za klasické, na které jste zvyklí z jiných hodinek. Prostřednictvím aplikace Galaxy Watch si můžete vybrat z velké škály ciferníků. Ty mohou být klasické i čistě digitální. Navíc by se hodinky časem měly dočkat podpory EKG, což určitě za cenu 7 490 Kč za 40mm verze potěší. Pro větší zápěstí se určitě bude hodit 44mm varianta, která je jen o 500 Kč dražší. Navíc pokud nyní hodinky objednáte na Mobil Pohotovost, získáte k nim i bezdrátovou nabíječku pro hodinky a váš iPhone v hodnotě 2199 zdarma.

Dnes nejčtenější

.