Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Konec letních radovánek se chýlí ke svému zdárnému konci. Již za méně než dva týdny se děti nahrnou zpět do školních lavic a radost z léta vystřídá smutek ze školy. Co jej zahnat novým iPhonem za příjemnou cenu? Přesně takové iPhony naleznete nyní v nabídce Mobil Pohotovosti.

V případě, že dáváte přednost menšímu zařízení, tak je tu pro vás připraven klasický iPhone 7 a 8, které padnou do menších rukou. Ten nejen padne dobře do menší ruky, ale také nabídne dostatečný výkon pro všechno, na co si jen vzpomenete. Hraní her a aplikace určitě nebudou problém. iPhone 8 kromě tradičního designu nabídne i skleněná záda, která oslní nejen vás, ale i okolí. Užijete si díky nim navíc bezdrátové nabíjení. iPhone 7 pořídíte za 11890 Kč se 32 GB úložištěm a ve čtyřech barevných provedeních. V případě iPhonu 8 s 64 GB zaplatíte 14 990 Kč.

Pokud hledáte trochu větší zařízení, pak je tu iPhone 7 Plus. Nejenže nabízí větší displej, ale i dvojitý fotoaparát, který posune focení portrétních fotek na novou úroveň. S režimem pro portréty tak hezky rozostříte pozadí za objektem a máte k dispozici dvojnásobný zoom. Díky většímu displeji máte více prostoru třeba na hraní her nebo konzumaci mediálního obsahu. Nový iPhone 7 Plus s 32 GB seženete za 13 490 Kč. V případě, že donesete své starší zařízení, můžete k jeho výkupní ceně získat i výkupní bonus 800 Kč a při koupi na splátky nezaplatíte nic navíc, což určitě ulehčí nejen vám, ale i vaší peněžence

Dnes nejčtenější

.