Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elektroniku můžeme bezesporu označit za spotřební zboží, mezi což spadá i Apple se svými produkty. Někdy se zkrátka může stát, že se na vašem zařízení vyskytne nějaká ta chybička. Ať už za ni může vaše zavinění, kdy vám například telefon spadne na zem či si polijete MacBook vodou, nebo jde o takzvanou výrobní vadu, u čehož si můžeme zmínit problémové Butterfly klávesnice, je dobré vědět, že vždy existuje řešení.

O jakýkoliv problém s vaším Apple produktem se dokáží postarat v Českém servisu, kde svým zákazníkům nabízí prémiové služby, rychlost, a především spolehlivost. Určitě ani nesmíme zapomenout na fakt, že se jedná o jeden z prvních servisů pro Apple na našem území vůbec.

Služby Českého servisu jsou skutečně rozsáhlé. Jak jsme již zmínili výše, zaměstnanci si dokáží poradit s téměř jakýmkoliv problémem a navrátit tak vašemu zařízení jeho zašlou slávu. Společnost je zároveň autorizovaným servisem pro Apple produkty a pyšní se i certifikátem Premium Service Provider, což potvrzuje její kvalitu. V některých případech samozřejmě potřebujeme náš produkt co možná nejdříve. Tohle se týká především jablečných telefonů, kdy si nemůžeme dovolit jej postrádat. U konkurenčních servisů může být proces poměrně složitější, kvůli čemuž na své zařízení můžete čekat až v řádu dní. Toho si jsou naštěstí v Českém servisu plně vědomi, a proto jsou schopni vám vyměnit například LCD displej či baterii na počkání.

O kvalitách této společnosti hovoří i zpětná vazba samotných zákazníků, kterou můžete najít například na Googlu či Facebooku. Například během koronaviru potřeboval jeden muž opravit prasklý displej na iPhonu. Netrvalo to ani hodinu a pán z prodejny odcházel spokojený, přičemž mu navíc zaměstnanci poradili, jak se má o zařízení správně starat. Český servis se ale nezaobírá jen opravami. Je také naprosto běžné, že si zákazník nechá pouze profesionálně vyčistit sluchátka a během pár minut odchází. Extrémně důležitá je v tomto směru infolinka. Ještě před tím, než se vůbec rozhodnete jít s vaším problémem na pobočku, můžete využít služeb zmiňované infolinky, kde vám dokáží poradit a případně pomoct i vzdáleně.

Jak ale trávit čas, kdy čekáte na opravu? Pobočka na Praze 4 – Modřany, konkrétně tedy na adrese Barrandova 409, si před pár měsíci prošla obrovskou rekonstrukcí. Díky tomu si můžete ve speciální zóně zpříjemnit samotné čekání. Český servis pro své zákazníky přichystal bezdrátové nabíjení, elektronickou prezentaci neboli videowall, občerstvení a spoustu dalších výhod.

Český servis
Zdroj: Český servis

Jestliže potřebujete opravu pro jiné zařízení, zbystřete. Český servis je totiž zároveň specializovaným servisem pro značky jako Samsung, Huawei, Lenovo, HP, PlayStation, Canon a řadu dalších. Společnost se také zaměřuje na IT služby pro samotné firmy, kdy nabízí vzdálenou podporu u PC a serverů. Obrovskou výhodu navíc můžeme spatřit v možnosti svozu. Ta cílí především na časově vytížené zákazníky a lidi, kteří bydlí daleko od pobočky. Jednoduše si tak váš produkt vyzvedne kurýr a po opravě vám jej přiveze zpět.

Dnes nejčtenější

.