Zavřít reklamu

 Komerční sdělení: Rádi byste si pořídili některý z iPhonů 11 a zároveň se vám doma válí starý iPhone, iPad, Apple Watch či Mac? Pak pro vás máme super zprávu. Pokud se totiž nyní rozhodnete zakoupit svůj nový iPhone u iStores, dostanete k němu výkupní bonus 1500 Kč k výkupu vašeho starého Apple produktu. Díky tomu vás tak koupě nového vyjde výrazně levněji. 

Princip využití bonusu je naprosto jednoduchý. Nárok na něj totiž má každý, kdo u iStores zakoupí až do konce srpna iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max a na protiúčet odprodá své staré zařízení. K jeho výkupní ceně, která bude maximální možná vzhledem k jeho stavu, pak prodejce přičte dalších 1500 korun, o které bude ve výsledku nový iPhone levnější. Samozřejmě pak platí, že výkupní cena klesá se stářím prodávaného produktu a jeho stavem. 

Pokud vás nabídka zaujala a rádi byste zjistili, jak jí využít, zamiřte na stránky iStores a nechte si svůj starý produkt zběžně nacenit. Je to otázka několika málo vteřin a co víc – online nacenění se od reality zpravidla příliš (nebo vůbec) nevzdaluje. Budete-li se například zbavoat iPhonu 8 64GB s běžnými známkami opotřebení, dostanete za něj od iStores 6500 korun a dalších 1500 korun jako bonus za koupi některého z iPhonů 11. Pokud se pak “osmičku” rozhodnete vyměnit za iPhone 11 Pro se 64 GB úložištěm, vyjde vás rázem na 21 990 korun namísto obvyklých 29 990 korun. 

Dnes nejčtenější

.