Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pořídili jste si nový iPhone 11, iPhone 11 Pro nebo iPhone 11 Pro Max a rádi byste ho ochránili před možným poškozením? Kde ale sehnat ochranné kryty a Tvrzená skla na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max?

Tvrzená skla na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

Na ochranu displeje je rozhodně nejlepší použít Tvrzené sklo. Tvrzené sklo je 7x odolnější než ochranná fólie. Dokáže mnohem lépe absorbovat nárazy, pády a ochránit displej před případným poškozením. Jaké Tvrzené sklo ovšem zvolit a jak na následnou aplikaci?

Tvrzené sklo na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

Klasické Tvrzené sklo na iPhone, které pokrývá jeho rovnou část displeje. Nezasahuje až do zaoblených krajů, přesto ve většině případů splní svou funkci a ochrání displej před poškozením. Dosahuje odolnosti 9H, je 0,26mm tenké a jeho největší výhodou je jednoznačně kompatibilita se všemi ochrannými kryty. Ať si pořídíte silikonový, gumový, plastový či kožený, klasické Tvrzené sklo bude kompatibilní s každým ochranným krytem.

3D Tvrzené sklo na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max – PREMIUM

Označení 3D se používá u ochranných skel, které pokrývají kompletně celý povrch displeje. Zasahují až do zaoblených rohů, takže se nemusíte obávat o poškození displeje. Ve většině případů při pádu či nárazu dojde k poškození skla a displej zůstanete nepoškozený. Oproti klasickému Tvrzenému sklu, 3D Tvrzené sklo PREMIUM mnohem lépe na iPhonu vypadá. Dokonale totiž kopíruje design displeje. Po nalepení skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké 3D Tvrzené sklo nalepené je. Na povrchu 3D Tvrzeného skla na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max se nachází oleophobická vrstva, která se stará o mastnotu a nečistotu na povrchu. Jak vypadá 3D Tvrzené sklo na iPhonu nalepené se můžete podívat na přiloženém videu zde.

Tvrzené sklo na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max s doživotní zárukou

Na nové iPhony můžete také zakoupit Tvrzená skla s doživotní zárukou. Tvrzená skla s doživotní zárukou jsou ideální pro uživatele, kterým iPhone velice často padá z ruky a potřebovali by nové sklo skoro co dva týdny. Tvrzené sklo s doživotní zárukou dosahuje stejně jako Klasické Tvrzené sklo odolnosti 9H, je 0,26mm tenké a horní hrany jsou mírně zaoblené, aby nedocházelo k poškrábání prstů při používání. Princip doživotní záruky spočívá v tom, že kdykoliv si rozbijete Tvrzené sklo, stačí napsat/zavolej/dorazit na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a za poplatek 59 korun dostanete sklo nové. Takhle si můžete přijít pro nové Tvrzené sklo kolikrát jenom budete chtít. Pokud se nedostanete do Prahy na prodejnu, stačí uhradit navíc náklady na poškotovné a Tvrzené sklo Vám bude doručeno kamkoliv.

Sleva pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Na závěr je pro Vás připravený slevový kód: LSA, díky kterému získáte 20% slevu na všechno příslušenství z obchodu Tvrzenýsklo.cz – Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku, nebo přímo na kamenné prodejně. V případě zájmu Vám jako bonus bude Tvrzené sklo na iPhone zdarma aplikováno!

Tvrzené sklo na iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Dnes nejčtenější

.