Zavřít reklamu

Komerční sdělení: S novými iPhony 11, 11 Pro a 11 Pro společnost Apple přišla i s upgradovaným designem svých telefonů. Mezi největší designové novinky patří jednoznačně trojitý fotoaparát a posunutí níže loga společnosti Apple na zadní straně iPhonu. Zachováno ovšem zůstalo skleněné zpracování. Menší změnou prošlo i materiální zpracování zadní části. Předchozí generace disponovala lesklou, skleněnou úpravou, kdežto nové modely se pyšní matnou skleněnou úpravou. Společnost Apple deklaruje, že se jedná o ještě odolnější sklo, které bylo na výrobu zad použitou, první „crash testy“ ovšem ukazují, že vybavit iPhone ochranným krytem nebudete vůbec na škodu. Jak ale ochránit zadní část iPhonu, aniž by došlo k zakrytí designového zpracování?

Průhledný obal na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

Použijte průhledný, gumový obal. Díky průhlednému zpracování máte jistotu, že nedojde k zakrytí designového provedení iPhonu. Po nasazení tak uvidíte elegantní logo uprostřed zadní části, ale také barevné zpracování. Apple ke třem loňským barevným provedením přidal zelenou, kterou pojmenoval midnight green. Velice atraktivní provedení, které by bylo škoda skrýt ochranným krytem.

Velkou výhodou gumového provedení je ochrana, kterou iPhonu poskytuje. Oproti plastovým krytům dokáže gumové zpracování mírně utlumit nárazy či pády. Rapidně tak snižujete riziko poškození, které při nárazu či pádu hrozí. V průhledném krytu se nachází několik nezbytných výřezů. Tím největším a nejdůležitějším je jednoznačně výřez na hlavní kameru. Tento výřez je lemován menším výstupkem, který dokonale chrání všechny tři sklíčka hlavní kamery. S nasazeným krytem se tak nemusíte obávat položit iPhone na stůl.

Další tři výřezy se nachází ve spodní části. Za úkol mají zajistit dokonalý výstup zvuku z reproduktoru iPhonu. Druhý výřez zaručuje bezproblémovou dostupnost mikrofonu. Nemusíte se tak obávat, že by Vám po nasazení krytu klesla kvalita mikrofonu při telefonování či nahrávání. Poslední (prostřední) výřez zaručuje snadnou dostupnost pro připojení nabíjecího lightning kabelu. (Ano, rád bych napsal USB C, ale Apple se i letos rozhod do nových iPhonů nainstalovat pouze lightning konektor).

Po stranách krytu také můžete nalézt drobné výstupky. Výstupky jsou umístěny přesně v místech ovládacích tlačítek. Výstupky zaručují dokonalou ochranu a zároveň pohodlnější ovládání. Například u zapínacího tlačítko to uživatelé velice ocení. Všechny výřezy a výstupky jsou opravdu precizně zpracované. Tloušťka krytu je pouhých 0,7mm, nemusíte se tak obávat, že by došlo k velkému navýšení hmotnosti iPhonu. Navíc nesmíme zapomínat na kompatibilitu s ochrannými skly. Rozhodnete-li se k průhlednému krytu zakoupit Tvrzené sklo, je úplně jedno které, protože obal je kompatibilní se všemi tvrzenými skly. O tom, jaká Tvrzená skla na iPhone 11, iPhone 11 Pro, nebo iPhone 11 Pro Max můžete zakoupit jsme Vás informovali již dříve v tomto článku: Ta nejlepší tvrzená skla na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

Perfektní obal na iPhone za tu nejlepší cenu!

Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je zde připravený speciální slevový kód, díky kterému získáte průhledný, gumový obal na Váš iPhone za pouhých 159 korun! Slevový kód: LSA je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku, nebo přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz – Po jeho uplatnění Vám bude odečteno 20% – Sleva je možná uplatnit na jakékoliv příslušenství nejen na eshopu, ale i kamenné prodejně.

Gumový obal na iPhone 11 Pro - Průhledný - 1

Dnes nejčtenější

.