Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto je tady a pro většinu z nás to znamená spoustu grilovaček s přáteli a trávení horkých dnů u vody. Takové chvíle je ideální si zpříjemnit dobrou muzikou. A právě od toho je tu JBL Boombox 2, kvalitní a pořádně zvučný reproduktor, který si teď můžete pořídit nejlevněji na trhu – stačí jen v košíku zadat níže uvedený kód.

JBL Boombox 2 je vůbec nejvýkonnější přenosný reproduktor od JBL. To potvrzují i jeho parametry, disponuje totiž dvěma reproduktory o výkonu 40 W, takže se může pochlubit tím nejhlasitějším a nejvydatnějším zvukem. Přehrávat hudbu zvládne celých 24 hodin, a to díky baterii s kapacitou 10 000 mAh, která poslouží i jako powerbanka pro telefon a další příslušenství.

Přenos hudby z telefonu do reproduktoru zajišťuje rozhraní Bluetooth 5.1 s menší energetickou náročností a vyšším dosahem. Připojit se ale můžete také přes audio kabel. Potěší i krytí IPX7, takže JBL Boombox 2 zvládne nečekanou dešťovou přeháňku i bazénovou party, je totiž vodotěsný až do hloubky 3 metry.

Běžná cena reproduktoru je 13 990 Kč, se slevovým kódem zvucneleto ho však pořídíte jen za 11 192 korun. Sleva se vztahuje na obě barevné varianty (BlackSquad).

null
null

Dnes nejčtenější

.