Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Gone Home

Úžasná hra Gone Home je na Mac App Store opět k dostání s parádní slevou. V této hře se zhostíte role muže, který se po roce stráveném v zahraničí konečně vrací domů. Problém ale nastane ve chvíli, kdy domů dorazíte a váš rodný dům najdete kompletně prázdný. Kde jsou ale všechny věci a vaše rodina? Přesně tento problém budete muset rozlousknout a věřte nám, že to stojí za to.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Old World Maps Collection

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace Old World Maps Collection získáte parádní kolekci historických map. Konkrétně se jedná o více než 100 prastarých zobrazení, se kterými si můžete parádně pohrát. Jak mapy vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Meme Producer – Make Funny and Epic Photos

V posledních letech internet kompletně ovládly zábavné obrázky, které můžete znát pod pojmem memes. Máte vtipné nápady a přemýšleli jste někdy nad tím, že byste se pokusili o tvorbu vlastního meme obrázku? V takovém případě by se vám mohla zalíbit aplikace Meme Producer – Make Funny and Epic Photos, která nabízí řadu skvělých funkcí.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Font Tools – Add Text on Photo

Pokud hledáte nějaký spolehlivý, kvalitní a rychlý nástroj, který by vám v momentu umožnil přidat text do vašich snímků a fotografií, určitě byste se měli podívat na aplikaci Font Tools – Add Text on Photo. Tato aplikace navíc nabízí více než 100 různých tapet, kterými můžete dozdobit vaše výtvory.

  • Původní cena: 279 Kč (249 Kč)

InstaNoise – Enhance noise photos

U některých fotografií, především u těch starších, vás může trápit poměrně velký šum. Kvůli tomu je celá fotografie bohužel častokrát znehodnocena. Naštěstí ještě není nic ztraceno. Aplikace InstaNoise – Enhance noise photos si s tímto problémem dokáže parádně poradit a vrátit vašemu snímku jeho původní kouzlo.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Timer Menu

Potřebujete někdy při práci na vašem Macu použít časovač, ale nechce se vám neustále sahat po iPhonu? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vaše problémy mohla vyřešit aplikace Timer Menu. Jedná se totiž o zcela obyčejný časovač, který se navíc ovládá skrze horní menu bar.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Rust

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných survival her pro více hráčů, ve kterém bojujete o své vlastní přežití? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Rust. V této hře budete muset sbírat nejrůznější materiál, zajistit si obživu, poradit si s útočícími zvířaty a ostatními nepřáteli.

  • Původní cena: 33,99 € (16,99 €)

Dnes nejčtenější

.