Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Konec školního roku je tu a to znamená jediné – start prázdnin klepe na dveře. Ještě předtím, než je zdárně odstartujete, je však rozhodně záhodno konec školy řádně oslavit. Pomoci vám v tom může i iWant, který si přichystal skvělou slevovou akci na příslušenství, audio a chytrou domácnost. Pokud jste tedy letošní rok (alespoň dle vás) zdárně zvládli, nebojte se odměnit. 

Do slev se dostalo ohromné množství nejrůznějších produktů s tím, že u nich můžete ušetřit až 20 %. Slevová akce je tentokrát založena na slevových kódech, kdy 10% slevu získáte při nákupu audia po zadání kódu VYSVEDCENI10, dále získáte 10% slevu při nákupu chytrého osvětlení se slevovým kódem SMART10 a nakonec 20% slevu na fashion a příslušenství s kódem VYSVEDCENI20. A o jakých produktech že se vlastně bavíme?

Je jich skutečně mnoho. Za vypíchnutí však rozhodně stojí třeba chytrá lampa Yeelight Staria Pro, kterou lze nejenže ovládat přes smartphone, ale zároveň vám díky implementované bezdrátové nabíječce v jejím podstavci nabije veškerá zařízení s podporou Qi. A pozor, u lampy je podporován i HomeKit, což všichni milovníci této platformy pro Smart Home zaručeně ocení. Dalším skvělým kupem, který se dostal do slevy, je reproduktor Beoplay A1, který nadchne nejen svým designem či rozměry, ale i zvukem, jenž je skutečně luxusní. Skvělé je, že reproduktor je už nyní o 30 % levnější a se slevovým kódem na něj můžete dostat ještě dalších 10 %. Za zmínku dále stojí Powerbeats Pro, všem dobře známá bezdrátová sluchátka z dílny Beats. Ty nadchnou nejen kvalitním zvukem, tak i designem či výdrží. I ty nyní padly do slevy, díky čemu je lze získat o mnoho levněji. Pokud si potrpíte na stylové batohy, z akce iWantu by vás mohl zaujmout batoh Herschel Retreat, do kterého vměstnáte až 15” notebooky a spoustu dalších věcí. Batoh má totiž objem slušných 19,5 litrů. Ušetřit na něm lze 20 %. Posledním kouskem, který si zaslouží speciální pozornost, je stylové pouzdro pro Apple AirPods z díln Guess, které zaujme snad každou dámu. 20 % sleva s kódem na něj tedy rozhodně potěší. 

Dnes nejčtenější

.