Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Tacoma

Ve hře Tacoma se ocitnete v budoucnosti, konkrétně v roce 2088, kdy je umělá inteligence na skutečně vysoké úrovni. Spolu se svým hrdinou se ocitnete na pokročilé vesmírné stanici, kde na vás čeká příběh plný důvěry, strachu a pohromy. Vaším úkolem bude, abyste prozkoumali život na samotné stanici, pozorovali chování druhých a hledali stopy, které vám postupně odhalí ohromné tajemství.

  • Původní cena: 499 Kč (229 Kč)

Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala

Jestliže se považujete za fanouška klikacích adventur, ve kterých postupně odhalujete různá tajemství, určitě byste neměli přehlédnout parádní titul Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala. V této hře budete muset postupně sledovat stopy démonického kazatele a odhalit tak zkázu, která se na vás řítí.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Break App

Člověk není žádný stroj a čas od času si potřebuje udělat čas pro sebe. S tímto vám dokáže pomoci aplikace Break App, která se ovládá přímo z horního menu baru. Pokud si totiž při práci potřebujete udělat krátkou pauzu, jednoduše na aplikaci klepnete a získáte pár minut, kdy si můžete například pročíst článek, prohlédnout si Twitter a řadu dalších. Následně vás Break App upozorní, abyste se vrátili do práce.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Resume Builder by Nobody

Kvalitní životopis je naprostým základem a dá se bezesporu označit za stavební kámen při hledání nového zaměstnání. S jeho tvorbou vám dokáže hravě pomoci aplikace Resume Builder by Nobody, který nabízí několik parádních šablon a vytvoří pro vás perfektní životopis, kterým na první pohled zaujmete.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

StarTych

Chtěli byste nějakým způsobem vytvářet různé koláže? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace StarTych, která dokáže velice rychle utvořit koláž ze dvou obrázků. Jednoduše vám stačí požadované snímky zvolit, provést určitá nastavení a o zbytek se postará aplikace za vás.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Ultra Audio Converter

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace Ultra Audio Converter získáte parádní nástroj, který slouží pro převádění hudby či různých audiosouborů napříč formáty. Obrovskou výhodou je, že si tento nástroj rozumí s drtivou většinou dnes používaných formátů. Jak aplikace funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Total War: NAPOLEON – Definitive Edition

Hledáte kvalitní strategii? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na titul Total War: NAPOLEON – Definitive Edition. V této hře se na vás čeká několik akčních hodin plných těch nejrůznější zážitků. Je ale důležité upozornit na fakt, že se jedná o strategii, tudíž budete muset pečlivě promýšlet své nadcházející kroky.

  • Původní cena: 24,99 € (6,24 €)

Dnes nejčtenější

.