Zavřít reklamu

Pokud máte rádi žlutou rodinku Simpsonových, hru Lee Carvallo’s Putting Challenge vám jistě nemusíme představovat. Jedná se totiž o jednu ze stěžejních videoher 11. dílu 7. série s názvem Marge nebude pyšná. Právě tuto hru byl totiž donucen hrát Bart místo jeho vysněného Bonestorm (česky Kostomlat), které pro něj bylo podle Marge až moc brutální. Tento zákaz se však nakonec rozhodl obejít a to tím nejhorším množným způsobem, který se mu nakonec i vymstil. Nyní – po zhruba 25 letech – máme možnost si legendární golf s Lee Carvallem zahrát i my. 

O port legendární hry ze seriálu se postaral vývojář Aaron Demeter a nutno podotknout, že ve velkém stylu. Hra je dostupná skrze internetový prohlížeč, díky čemuž je hratelná téměř na čemkoliv, a nabízí velmi podobnou grafiku jako simpsonovská verze. Skalní fanoušky pak zajisté potěší i to, že se reálná hra shoduje se svou seriálovou předlohou i po stránce hratelnosti. Ta je totiž lidově řečeno stupidní i v prohlížeči. Na druhou stranu, právě její stupidita je jejím hlavním kouzlem.

Máte-li tedy na hru stejně jako my v redakci díky oblibě Simpsonových skvělé vzpomínky, určitě si jí vyzkoušejte. Ačkoliv se nejedná o zábavu na celý den, na pár minut či desítek minut vás určitě zabaví. Jen počítejte s tím, že její ovladatelnost není vzhledem k tomu, že běží v prohlížeči, zcela dokonalá. 

Dnes nejčtenější

.