Zavřít reklamu

Filmové novinky na Disney+

Stan Lee

„STAN LEE“ od Marvel Studios a uznávaného režiséra Davida Gelba je oficiální dokumentární film o Stanu Leeovi, kterému se říkalo „The Man“, a o tom, jak se z něj stala vlivná osobnost světa komiksů a popkultury. „STAN LEE“ sleduje jeho život od dospívání, kdy byl znám ještě jako Stanley Lieber, až po jeho vzestup u společnosti Marvel Comics. Prostřednictvím osobních archivních materiálů film vypráví Leeovými vlastními slovy příběh jeho života, kariéry a odkazu, který po sobě zanechal.

Disney+ si můžete předplatit zde

Chevalier

Inspirováno neuvěřitelným skutečným příběhem Josepha Bologne, Chevalier de Saint-Georges. Nemanželský syn africké otrokyně a francouzského majitele plantáží, dosáhne ve francouzské společnosti nečekaného úspěchu jako oslavovaný skladatel houslové hudby a šermíř, navíc prožije nešťastnou lásku a u Marie Antoinette a jejího dvora upadne v nemilost.

Disney+ si můžete předplatit zde

World’s Best

Dvanáctiletý matematický génius Prem zjistí, že jeho nedávno zesnulý otec byl slavný rapper a okamžitě se toho chce o otcově životě a vášni dozvědět víc. Prem, poháněný nápaditými fantaziemi plnými hudby, je odhodlaný zjistit, jestli má hip-hop opravdu v krvi.

Disney+ si můžete předplatit zde

Seriálové novinky na Disney+

Tengoku-Daimakyo

V roce 2024 je Japonsko v troskách a zamořené podivnými nestvůrami. Lidé přežívají, jak jen můžou. Kiruko slíbí záhadné umírající ženě, že splní její poslední přání a dovede chlapce jménem Maru na místo známé jako Ráj.

Disney+ si můžete předplatit zde

The Kardashians

Na Disney+ můžete sledovat také nové epizody seriálu The Kardashians. Rodina, kterou znáte a milujete, přichází se zbrusu novým seriálem, který vám umožní nahlédnout do jejich života. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie se vracejí před kamery, aby odhalily pravdu, která se skrývá za titulky novin.

Disney+ si můžete předplatit zde

Tajná invaze

V novém seriálu „Tajná invaze“ od Marvel Studios, který se odehrává v současnosti MCU, se Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili válce a zachránili lidstvo.

Disney+ si můžete předplatit zde

The 1916 Project

Projekt 1619: Historie otroctví je šestidílný dokumentární seriál, který se snaží přehodnotit dějiny USA tím, že důsledky otroctví a přínos černošských Američanů staví do samého středu amerického národního příběhu. Jednotlivé epizody jsou adaptací esejů z nedávno vydané knihy The 1619 Project: A New Origin Story (Projekt 1619: Příběh nového začátku) a zkoumají, jak odkaz otroctví utváří různé aspekty současného amerického života.

Disney+ si můžete předplatit zde

Will Trent

Zvláštní agent Will Trent z Úřadu pro vyšetřování v Georgii (GBI) byl hned po narození odložen a zažil náročné dospívání v přetíženém systému pěstounské péče v Atlantě. Nyní je však odhodlán díky svému jedinečnému úhlu pohledu zajistit, aby nikdo nebyl ponechán napospas osudu tak jako on, a má tak na kontě nejvyšší počet vyřešených případů v GBI.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.