Zavřít reklamu

Stalo se již jakousi tradicí, že vývojáři, kteří se fyzicky zúčastní WWDC, dostávají od Applu bundy s motivy akce, připínatelné odznáčky na oblečení a další drobné upomínkové předměty. Přestože se v letošním roce fyzické konference nedočkáme, rozhodl se Apple svou tradici dodržet a bundy spolu s odznáčky přeci jen vyrobit. Namísto vývojářů je však rozdal 350 studentům, kteří se zapojili do jeho vývojářské výzvy WWDC20 Swift Student Challenge. 

Výzvu, která měla poodhalit nápady studentů, odstartoval Apple již před pár měsíci s tím, že se počítalo s jejím slavnostním “vyhlášením” na WWDC. Osud tomu však chtěl jinak a kvůli koronaviru větší pozornosti Swift Student Challenge zamezil. Vyhlášení nejzajímavějších projektů proto proběhlo na jeho sociálních sítích a v tiskovém centru bez větších ovací. Jako malé bolestné  alespoň rozdal nyní Apple 350 studentům, jejichž projekty se mu zdály nejlepší, upomínkové předměty pro letošní WWDC v čele s výše zmíněnými odznáčky a bundami. A jelikož se studenti pochlubili na sociálních sítích pár fotkami, můžeme se těmito věcmi pokochat i my. 

Vývojářská konference WWDC 2020 začíná už příští pondělí a bude trvat celý týden. To nejzajímavější nicméně proběhne už v pondělí večer, na který má Apple naplánované představení iOS 14 a dalších nových operačních systémů. My vás na našem webu budeme samozřejmě jako již tradičně celým večerem provázet, aby vám žádná zajímavost neunikla.

Dnes nejčtenější

.