Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rozpoznat problém je při jeho řešení nejdůležitější. Dvojnásob to platí u mobilních telefonů, jejichž opravy bývají mnohdy nákladné. Jak tedy co nejvíce ušetřit?

FixServis: Základní deska

Zařízení od Applu jsou velice populární. A protože právě čteš tento článek, zřejmě patříš mezi jeho hrdé majitele. Nedivíme se ti. Iphone je povedený a perfektně funkční. Nabízí originální a moderní design a maximální výbavu. Co když se ale něco pokazí?

FixServis: Základní deska

Základní deska – původce všech problémů?

Ukázat prstem na součástku, která problém způsobila, není vůbec jednoduché. Mobilní telefony jsou totiž něco jako kapesní počítače. Při problémech se zvukem často totiž může dělat základní deska – nejdůležitější součást každého mobilu zodpovědná za jeho funkčnost.

FixServis: Základní deska

Pokud ti v servisu řeknou, že oprava a servis základních desek nepatří mezi jejich oblíbené činnosti, zamiř do FixServisu. Certifikovaný servis ti totiž desku mnohdy nevymění. Nabídne ti místo toho nové zařízení, které bude stát skoro stejně jako v obchode. My ti ale desku opravíme a ušetříme tak spoustu peněz. Jak ale poznat, že problémy způsobuje právě základní deska? Pokud zlobí displej (nefunkční dotyk), je-li nefunkční wifi, ale také když telefon nenačítá SIM kartu, zpozorni. Stejně jako v níže uvedených případech.

FixServis: Základní deska

Poškození vodou

Oprava a servis iPhone telefonů řady 7 a vyšší nebude při polití nutná. Nejnovější modely se pyšní odolností proti vodě a postříkání. U starších strojů ale může při kontaktu s vodou dojít k vážnému poškození. Jakmile ke kontaktu dojde, telefon co nejrychleji vypni. A pokud se bojíš, že byl Tvůj iPhone poškozen, obrať se na FixServis.

FixServis: Základní deska

Mobil nereaguje

Zařízení nereaguje na tvoje dotyky? Pokud je displej popraskaný, pomůže ti výměna prasknutého / rozbitého dotykového skla a LCD displeje. Setkáš-li se s některým s níže zmiňovaných problémů nejen u mobilu iPhone 7, stav se ve FixServisu.Bude totiž nutná oprava a servis Apple základní desky:

  • na obrazovce se objevují čtverečky,
  • obrazovka nereaguje na dotyk,
  • obraz se nepřizpůsobí při otočení.
FixServis: Základní deska

Nefunkční podsvícení LCD displeje

Nejen dotyk, ale i nefunkční podsvícení LCD displeje může být způsobeno poruchou na základní desce. Pokud se ti tedy stane, že tvoje zařízení sužuje slabé podsvícení, případně se vůbec nezapne, navštiv FixServis. Náš technik rozhodne, jestli bude nutná oprava a servis MacBook, iPad či iPhone základní desky, nebo postačí výměna baterie.

Problémy se zvukem

Oprava základnej / matičnej desky iPhone je v tomto případě takřka nezbytná. Tento problém ale poznáš stěží, pokud neposloucháš hudbu a máš ztlumený zvuk. Jedním z poznávacích znaků totiž bývá nefunkční zvuk, mikrofon, reproduktor či problémy při volání. Oprava audio čipu všechno vyřeší.

FixServis: Základní deska

Nabíjení nefunguje

Přestalo se tvoje zařízení z ničeho nic nabíjet? Problém může na základní desce. Oprava a servis iPad, Macbook a iPhone základní desky je v případě FixServisu rychlá a elegantní u strojů iPhone X i nižších modelů. Někdy ale pomůže i výměna baterie. O to se také rádi postaráme.

FixServis: Základní deska

Další problémy

Oprava základní / matičnej desky MacBook a dalších Apple zařízení vyřeší spoustu problémů. Neodborným zacházením byste ale mohli svého miláčka zbytečně poškodit. Pokud tedy budete mít nějaké problémy, přijďte do FixServisu – specialisti na servis základních desek. S řešením veškerých závad si tedy hravě poradí.

FixServis – nejlépe hodnocený servis mobilů a elektroniky

Hledáte kvalitní a rychlé řešení pro své poškozené zařízení? Máte potíže s mobilem, notebookem, TV, kávovarem nebo jinou elektronikou? Problém vyřešíme v nejkratším čase za bezkonkureční ceny. Ať už se jedná o okamžitou výměnu baterie nebo expresní opravu displeje. Naše pobočky najdete 5x v Bratislavě a dále v Nitre, Prievidze a Nových Zámcích. Pro ostatní města nabízíme kurýra zdarma. Jsme prémiový servis Apple (iPhone, iPad, Macbook), Samsung, Xiaomi, Sony a dalších značek. A také autorizované servisní středisko značek Huawei a Honor. Máme certifikát kvality ISO 9001 a pracují u nás pouze certifikovaní technici. Pro domácí kutily nabízíme také prodej náhradních dilů za zvýhodněné ceny a návody pro opravy. FixServis je slovenská firma, které záleží na svých spokojených zákaznících.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.