Zavřít reklamu

Komerční sdělení: iPhone bohužel není nerozbitným zařízením a poměrně snadno se může stát, že se setkáte s nějakým nepříjemným poškozením. Každý problém se dá naštěstí jednoduše řešit, a přesně na to je tady prvotřídní servis OpravimeiPhone.cz, který se mimo jablečných telefonů taktéž specializuje na iPady a MacBooky. Jeho hlavní dominantou pak je, že má za jakékoliv situace stále otevřeno.

Kvalita na prvním místě

V případě oprav jablečných produktů jde především o cenu a kvalitu. Nikdo totiž nechce za opravu nechat tolik, na kolik by ho přišel nový kousek. To si plně uvědomuje i servis OpravimeiPhone.cz. Přesně proto zde můžete počítat s nejlepšími cenami na celém trhu, přičemž se zároveň dbá na maximální možnou kvalitu použitých dílů i práce. Klíčovým faktorem může být také čas. V tomto směru vás rozhodně dokáže potěšit, že 98 % oprav je prováděno takzvaně na počkání. Pokud by každopádně šlo do tuhého, experti ze servisu si zároveň troufnou i na závažnější opravy základních desek a podobně. Kompletní ceník oprav naleznete zde.

iPhone opravimeiPhone.cz fb

Servis, na který se můžete spolehnout

Důvěru v OpravimeiPhone.cz již vložilo několik stovek jablíčkářů, kteří byli se službami vždy nadmíru spokojeni. To ostatně potvrzují jejich recenze například na Googlu. Servis je navíc sourozencem oblíbeného obchodu DostupnyiPhone.cz, který se specializuje na prodej použitých a plně funkčních iPhonů s 2letou zárukou.

Ať už jste se tedy setkali s jakoukoliv závadou, můžete si být jistí tím, že OpravimeiPhone.cz si s opravou rychle a kvalitně poradí. V takovém případě vám postačí najít kontakt a adresy servisu a o zbytek se pak postará zkušený tým. Pobočky se nachází na adresách Korunní 1295/55, Praha 2 – Vinohrady a Sokolovská 1291/172, Praha 8 – Libeň.

Apple iPhone servis Praha

Dnes nejčtenější

.