Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Káva se stala nedílnou součástí nejen našich každodenních životů, ale rovnou celé společnosti. Pravděpodobně drtivá většina z vás se denně oddává pití tohoto magického nápoje, který pomocí kofeinu dokáže vmžiku povzbudit naše smysly, dodat energii a posunout tak naši produktivitu o krok dál. Jaké kouzlo se za samotnou kávou skrývá? Dá se říci, že se jedná o trošku složitější chemické reakce, jenž se odehrávají přímo v mozku člověka.

Chemii ale dnes odsuneme stranou a podíváme se přímo na samotnou kávu. V aktuálním svobodném světě máme naštěstí rozsáhlé možnosti, díky čemuž si můžeme vybrat, který produkt se nám líbí nejvíc, a případně jakou kávu si vybereme. Jednu věc si ale musíme ujasnit předem. Je lepší investovat do kvantity, nebo kvality? Samozřejmě se může jednat o subjektivní názor, každopádně obecně platí, že karty hrají spíše v prospěch kvalitní a výběrové kávě. Ta nás totiž dokáže nadchnout svou výtečnou chutí a parádně nabudit naše smysly. Pokud se i vy řadíte mezi milovníky kávy a nedokážete si bez ní představit už ani den, máme tady pro vás skvělý tip. Rozhodli jsme se s vámi podělit o produkty, který hojně využíváme i v naší redakci.

Kvalitní káva je pro řadu pracujících lidí bezpochyby stěžejní. Z tohoto důvodu naši důvěru vkládáme do produktů ze slovenské pražírny ILLIMITÉ SPECIALTY COFFEE, kde dbají na každé kávové zrnko. Jak jsme samozřejmě zmínili již výše, je pro nás nesmírně důležité, abychom měli k dispozici kvalitní produkt. V ILLIMITÉ dokáží zajistit maximální dokonalost a preciznost, a navíc úzce spolupracují s malými farmami, což zaručuje co možná nejkvalitnější finální produkt, na který je kladen velký důraz.

ILLIMITE SPECIALTY COFFEÉ
Zdroj: ILLIMITE SPECIALTY COFFEÉ

Za založením pražírny ILLIMITÉ SPECIALTY COFFEE stojí kávový nadšenec Luk, který se výběrové kávě věnuje už od roku 2011. O tři roky později se rozhodl pro založení vlastní pražírny, kdy rovnou začal se složitějšími odrůdami a parádně si je podmanil. Za jeho kávou stojí kus poctivě odvedené práce, což se odráží na samotné chuti.

Dnes nejčtenější

.