Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Narozeniny je potřeba řádně oslavit. Alespoň tak to vidí iWant, jehož pardubická prodejna slaví zítra – tedy v pátek 29. května – své narozeniny. Jejich oslava však bude jiná než ty, na které jste zvyklí. Místo, aby od vás prodejna dárky dostávala vám je bude rozdávat. Jednat se konkrétně bude o příjemnou desetiprocentní slevu na téměř veškeré produkty. Ale pozor, jako již tradičně platí sleva jen na “narozeninové” pobočce. 

Pokud si brousíte zuby na nový iPhony, díky narozeninové slevě si můžete odnést například model 11 za parádních 18891 korun, 11 Pro pak za 26 991 korun a XR dokonce za 16919 korun. Co se týče MacBooků, ty začínají díky slevě už na 26991 korunách, což je cena, která se zkrátka neodmítá. Pokud by vás pak lákal iPad, odnést si ho můžete už od 8991 korun. Slevu 10 % si ale užijete samozřejmě i u Apple Watch, AirPods a příslušenství. Jediný háček tkví v iPhonu SE 2, na který se sleva nevztahuje. Jinak jí ale můžete využít dosyta. 

Narozeninová oslava pardubického iWantu začíná zítra už v 9:00 a vy byste u ní rozhodně neměli chybět. Máte-li tedy do Pardubic cestu, chcete si udělat výlet nebo zkrátka jen lačníte po Apple produktu od autorizovaného prodejce za vynikající cenu, zítřek na prodejně si rozhodně nenechte ujít.

Dnes nejčtenější

.